Αποκλειστικά στο Star ο σύζυγος της 36χρονης Μαρίας από τη Χαλκίδα που εξαφανίστηκε

Τι αποκαλύπτει και ο αδερφός της

​Κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δείξει ως τώρα η 36χρονη Μαρία από τη Χαλκίδα, που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από την Ιστιαία Ευβοίας.

Σύζυγος και συγγενικά πρόσωπα, φίλοι και γνωστοί, συνεχίζουν να την αναζητούν, “οργώνοντας” την βορειοκεντρική Εύβοια, από την Ιστιαία ως την Χαλκίδα.

Υπενθυμίζεται ότι αναχώρησε από τον Άη Γιώργη στις δύο το βράδυ με το αυτοκίνητο της, επιβατικό ΙΧ Lancia Y, ανθρακί χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΧΑΡ 1253, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά της είδη.

LOST-ALIBINISI.jpg
Την στιγμή εκείνη φορούσε αθλητική φόρμα, έχει καστανά μάτια, ύψος 1.65μ και βάρος 65 κιλά.

Η εξαφάνιση της έχει δηλωθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες. Μάλιστα, για την γυναίκα έχει έκδοθεί και Silver Alert. Ο Συναγερμός κοινοποιήθηκε κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλείτε να βοηθήσει επικοινωνώντας με την ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, ή στην Εθνική Γραμμή SOS 1065, καθώς και στο 6972095629 ή στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας (τηλ 2226052235 & 2226053166).

Την ίδια ώρα συγκλονίζει ο σύζυγός που μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία».

«Η σύζυγός μου είχε πάει σε συγγενικό της πρόσωπο, στην αδελφή και για κάποιο λόγο το βράδυ αναστατώθηκε. Έφυγε με τις φόρμες χωρίς να πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα. Θα κοιμόταν εκεί κανονικά το βράδυ» δήλωσε ο ίδιος προσθέτοντας «Συζούμε επτά χρόνια και είμαστε παντρεμένοι ένα χρόνο.

Η γυναίκα μου δεν είναι άνθρωπος που θα μπορούσε να φύγει έτσι ξαφνικά και δεν είχε προβλήματα με τη δουλειά της. Η δουλειά της ήταν οικογενειακή επιχείρηση στην οποία εργάζεται πάρα πολλά χρόνια από μικρό παιδί. Το τελευταίο διάστημα πέρασε κάποιου είδος κατάθλιψης, το οποίο το αντιμετωπίζαμε με επίσκεψη σε γιατρό ψυχολόγο. Η καθημερινότητά της ήταν φυσιολογική, εργασία, σπίτι, βόλτα, καφέ, μαζί με παρέες.

Έχουμε αποκλείσει και εμείς και ο γιατρός το ενδεχόμενο της απαγωγής ή να έχει φύγει μόνη της ή με κάποιον άλλον.»

«Την ψάχνουμε από το Σάββατο τα ξημερώματα στις 2:30-3:00. Από εκεί και πέρα ας βοηθήσει και η πολιτεία με ένα ελικόπτερο γιατί υποθέτουμε πως είναι σε κάποιο σημείο δύσβατο.» υπογραμμίζει ο αδερφός της Μαρίας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top