Πώς θα κινηθούν τα μέσα μετ��φοράς την Πέμπτη

Απεργία έχoυν κυρήξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Πέμπτη

​Με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 και από τις 21.00 μέχρι τη λήξη της θα συμμετάσχουν οι οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ στη γενική απεργία της Πέμπτης, που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σε ό,τι αφορά τα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, Προαστιακός) αποφασίστηκαν τα εξής:

ΗΣΑΠ - ΜΕΤΡΟ: Από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ. και από τις 16:00 έως της λήξη της κυκλοφορίας.

ΤΡΑΜ: Από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 π.μ και από τις 17:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Η ΠΝΟ αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της 27ης Νοεμβρίου και άρα τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια. Η απεργία των ναυτικών θα είναι σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και θα ξεκινήσει στις 12.01 της Πέμπτης ενώ θα λήξει στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της πως θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν και οι τραπεζοϋπάλληλοι. Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ "ως κλάδος που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους στις Τράπεζες, έχει σαφή επίγνωση του ρόλου της και της ιδιαίτερης συμβολής της στις εξελίξεις. Συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και καλεί τη Κυβέρνηση να εγκαταλείψει τώρα την αδιέξοδη οικονομική πολιτική που ακολουθεί και να δώσει πραγματικό τέλος στη λιτότητα που συνεχίζουν να επιβάλλουν στην ελληνική κοινωνία οι δανειστές, εκπροσωπώντας, όπως οφείλει, τον ελληνικό λαό και τις ανάγκες του".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top