Κοντά στα ίχνη του μακελάρη βρίσκεται η αστυνομία-ΟΚΤΩ τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο!

Δείτε το βίντεο

​Κοντά στα ίχνη του μακελάρη βρίσκεται η αστυνομία, ενώ την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων του μέσα από τα νοσοκομεία, αφού οκτώ παραμένουν για νοσηλεία.

«Ο τρόπος που πυροβολούσε αυτός δεν έδειχνε ότι ήθελε να χτυπήσει κάποιον προσωπικά, δηλαδή είχε πάρει το όπλο και απλά το πήγαινε αριστερά και δεξιά και χτύπαγε παντού. Δεν είναι ότι κάπου σημάδευε ή ότι έψαχνε κάποιον να χτυπήσει», είπε η Μαρία στην κάμερα του STAR.

Η Μαρία είναι ανάμεσα στους 15 νέους που έπεσαν τραυματισμένοι από τα πυρά του μέσα στο μπαρ.

Μητέρα δυο παιδιών νοσηλεύεται με διαμπερές τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Θυμάται τις πρώτες εφιαλτικές στιγμές μετά το μακελειό. Όταν όλοι προσπαθούσαν όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο να ξεφύγουν από το μανιακό δολοφόνο.

«Ξαφνικά επικράτησε πανικός, ο κόσμος κάτω, σπάγανε τα πάντα, ποτήρια, ουρλιαχτά από κόσμο, ο καθένας κοίταγε να κρυφτεί».

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ο εφιάλτης παραμένει ζωντανός για τους 8 τραυματίες που παραμένουν στα νοσοκομεία.

Μια από τις σφαίρες βρήκε μια 27χρονη μητέρα ενός παιδιού μόλις 2 ετών στο κεφάλι. Ο αδελφός της μίλησε στο STAR:

«Η σφαίρα χτύπησε στο κόκαλο και ξαναβγήκε. Θα έχει μια βλάβη για κάποιο διάστημα στην ομιλία και την ακοή, μας είπε ο γιατρός. Δεν ξέρω πότε θα επανέλθει».

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Σε Αθήνα, Κρήτη και Μυτιλήνη αναζητούν τον άνθρωπο που έκανε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζική επίθεση εναντίον πολιτών. Οι αστυνομικοί με τη φωτογραφία του στα χέρια ψάχνουν σε όλα τα μέρη από τα οποία πέρασε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήδη αναζητούν τα δυο από τα τρία αυτοκίνητα.

Το πρώτο, ένα μαύρο τζιπ με το οποίο θεωρούν οι αστυνομικοί ότι έκανε τις επιθέσεις στο Μεταξουργείο και στο καφενείο στον Άγιο Παντελεήμονα, το εγκατέλειψε σύμφωνα με πληροφορίες, σε παρκινγκ καθώς κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν.

Δείτε το βίντεο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ μαρτυρία τραυματία μακελειού: «Έριχνε ασταμάτητα μέχρι να αδειάσει ο γεμιστήρας»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Αναζητούνται άλλοι δύο Αλβανοί για συνέργεια στο μακελειό του Πειραιά!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top