ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο κακοποιός του Μικρολίμανου είχε ληστέψει ΚΑΙ σπίτι βουλευτή της ΝΔ!

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό

ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: Ο κακοποιός του Μικρολίμανου είχε ληστέψει ΚΑΙ σπίτι βουλευτή της ΝΔ!

​Καθώς περνούν οι μέρες ξετυλίγεται το κουβάρι με το προφίλ του Αλβανού κακοποιού, οποίος άνοιξε πυρ το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ στο Μικρολίμανο και τραυμάτισε 15 ανθρώπους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 31χρονος Αλμπέρ Μπάκο, εκτός από τα άλλα αδικήματα που έχει διαπράξει, είχε εισβάλει παραμονή πρωτοχρονιάς μαζί με άλλους δυο στο σπίτι του τότε βουλευτή της ΝΔ στη Μυτιλήνη, Γιάννη Γιαννέλη.

ΨΓΗΔΦΓ.jpg
Ο τότε βουλευτής, ο οποίος κοιμόταν στον δεύτερο όροφο του σπιτιού άκουσε τους θορύβους και με πιστόλι το οποίο κατείχε νόμιμα τους απείλησε, με αποτέλεσμα οι τρεις επίδοξοι ληστές να τραπούν σε φυγή.

Ο 31χρονος φαίνεται ότι από τις αρχές του 2000 να διέμενε στην Μυτιλήνη μαζί με στενούς συγγενείς του ενώ εκεί φαίνεται ότι είχε αναπτύξει ερωτικό δεσμό με κοπέλα που αναζητεί τώρα η αστυνομία.

Την ίδια ώρα ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ προκείμενου να εντοπίσει τον πιστολέρο του Μικρολίμανου, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ η αστυνομία έχει στην διάθεσή της φωτογραφία και βίντεο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντοπίστηκε το τζιπ του πιστολέρο στο Μικρολίμανο-Είχε χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες επιθέσεις

Φωτογραφία του Αλβανού κακοποιού στην δημοσιότητα - Σκόρπισε τον τρόμο στο Μικρολίμανο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top