Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μόδα των Kids Spa Parties τώρα και στην Ελλάδα!

Δείτε πως κάνουν γενέθλια τα κορίτσια ηλικίας 5-13 ετών

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ μόδα των Kids Spa Parties τώρα και στην Ελλάδα!

​Μια νέα απαράδεκτη μόδα στα κοριτσίστικα παιδικά πάρτι έχει έρθει και στην Ελλάδα! Σε τίποτα δεν θυμίζουν τα παλιά παραδοσιακά πάρτι γενεθλίων που όλοι ξέρουμε με τις τούρτες, τα μπαλόνια και τους κλόουν.

Τώρα η νέα τάση λέγεται… Kids Spa Parties και απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας από 5 έως 13 ετών, τα οποία πηγαίνουν σε στούντιο ομορφιάς και κάνουν μάσκες, μανικιούρ, πετικιούρ, μακιγιάζ, χτενίσματα και όλα όσα κάνουν οι μεγάλες γυναίκες.

PJ4.jpg
Ακόμα αντί για πορτοκαλάδες και αναψυκτικά πίνουν «παιδική σαμπάνια» με χυμό από φράουλα σε ειδικά ποτήρια και τρώνε υγιεινά τοστ!

Τα πάρτι αυτά κρατάνε περίπου 3 ώρες και κοστίζουν 250 με 300 ευρώ, ενώ οι γονείς δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα απολύτως, αφού το προσωπικό των spa party καταφτάνει στο σπίτι και το μεταμορφώνει σε σαλόνι ομορφιάς.

spa-parties-03.jpg
Στη συνέχεια, η μικρή εορτάζουσα, αφού απολαύσει τις υπηρεσίες του προσωπικού του σπα μαζί με τις φίλες της, φοράει τιάρα και σβήνει την τούρτα της.

Sparkle-and-Shine-Spa-Parties-for-Teens-and-Tween-Girls_393669_image.jpg
Ωστόσο την ανησυχία της για αυτή τη νέα μόδα, εκφράζει η παιδοψυχολόγος και συγγραφέας Αλεξάνδρα Καππάτου λέγοντας ότι:

«Κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες προτάσεις για την ψυχαγωγία των παιδιών που γίνονται όλο και πιο πρωτότυπες. Εγείρονται όμως αρκετές επιφυλάξεις σχετικά με τα μηνύματα που εισπράττουν τα μικρά παιδιά όταν κάνουν δραστηριότητες που αφορούν ενήλικες. Αφενός γιατί απομακρύνονται από την παιδικότητα και την ανεμελιά, καλλιεργώντας τους την ψευδαίσθηση και την προσδοκία ότι μπορεί να μεγαλώσουν γρήγορα και αφετέρου γιατί παρέχοντας τη δυνατότητα σε παιδιά 5 χρονών να χρησιμοποιούν παντός είδους καλλυντικά, ενδεχομένως ανοίγονται μονοπάτια για διάφορες αναζητήσεις πέρα από τα στενά πλαίσια της αθωότητας που ορίζεται από την ηλικία τους, σε μία κοινωνία με αμφιλεγόμενα μηνύματα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top