ΜΟΝΟ στο STAR: Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στον Πειραιά-Ακούγεται το καλάσνικοφ!

Μία–μία οι βολές-ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

ΜΟΝΟ στο STAR: Ηχητικό ντοκουμέντο από το μακελειό στον Πειραιά-Ακούγεται το καλάσνικοφ!

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, για το μακελειό με δεκαπέντε τραυματίες τα ξημερώματα στο Τουρκολίμανο, από σεσημασμένο αλλοδαπό που διασκέδαζε σε καφέ κλαμπ στην ακτή Δηλαβέρη.

Χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος καβγάς και χωρίς να επικρατεί προηγουμένως αναστάτωση ακούγεται ο αλλοδαπός να πυροβολεί με καλάσνικοφ.

Νεαρός άνδρας περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα, στο καφέ κλαμπ στην ακτή Δηλαβέρη όταν ο σεσημασμένος, σύμφωνα με την Αστυνομία αλλοδαπός, άρχισε να πυροβολεί με καλάσνικοφ έξω από το κατάστημα, απ’ όπου οι αστυνομικοί συνέλεξαν 14 κάλυκες από καλάσνικοφ.

«Φωνάζει όλοι κάτω, πέφτουμε όλοι κάτω, ένας πάνω στον άλλο, πανικόβλητοι, αρχίζει αυτός βαράει, ακούμε κάτι φωνές, θα χυθεί αίμα, βάραγε» δήλωσε πελάτης του καταστήματος, ενώ ένας άλλος ανέφερε «έγινε πολύ γρήγορα, άρχισε να γαζώνει, ούρλιαζαν όλοι».

Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι άκουσαν δύο άτομα να λένε «πάμε να φύγουμε γιατί θα γίνει χαμός».

Σύμφωνα το ρεπορτάζ της Θεοδώρας Θεοδωρουλάκη για όσους βρίσκονταν στο κλαμπ, ο δράστης κέρασε τις κοπέλες, πλήρωσε τα ποτά και έφυγε, αλλά όταν επέστρεψε φώναζε «τώρα θα χυθεί αίμα, θα σας σκοτώσω όλους».

Πηγές της ΕΛ. ΑΣ. πιστεύουν ότι είναι ο ίδιος δράστης που επιβαίνοντας σε τζιπ στα τέλη Οκτωβρίου πυροβόλησε κατάστημα στο Μεταξουργείο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας 43 χρόνος, ��λλά και ότι βρίσκεται και πίσω από δύο ακόμη επιθέσεις στον Άγιο Παντελεήμονα και την οδό Μιχαλακοπούλου, ενώ περιμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top