Μητροπολίτης Γρεβενών: «Είμαι Λέων και Αρειανός. Γιατί να είμαι Ηρακλής; Δεν είμαι γεροντοκόρη»

Το βίντεο που κάνει «θραύση» στα social media

Μητροπολίτης Γρεβενών: «Είμαι Λέων και Αρειανός. Γιατί να είμαι Ηρακλής; Δεν είμαι γεροντοκόρη»

​«Θραύση» κάνει ένα βίντεο, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και δείχνει την πρωτότυπη ομιλία του Μητροπολίτη Γρεβενών, σε γυμνάσιο της πόλης.

Εκείνος, λοιπόν, έκανε την αρχή λέγοντας ότι είναι από τα Γρεβενά και θα μιλήσει στην γλώσσα των νέων. Στην συνέχεια τους είπε πως τους «πάει πολύ» και τόνισε ότι μαγκιά είναι τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους.

Μάλιστα, δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και αγγλικές λέξεις, λέγοντας πως ο ίδιος κατάφερε να είναι «in», επειδή συναναστρεφόταν με νεαρά παιδιά.

«Ήρθα να επικοινωνήσω με τα δικά μου παιδιά, τους δικούς μου ανθρώπους και θέλω να με νιώθετε δικό σας. Πολύ σας πάω έτσι όπως είστε και σας αγαπάω. Η μαγκιά είναι να είστε ο εαυτός σας. Χαρείτε τη ζωή σας σωστά, με αξίες και αρχές

Ο Μητροπολίτης Γρεβενών, αναφέρθηκε με τον ίδιο ευχάριστο και ταυτόχρονα πρωτότυπο τρόπο του και στο ζώδιο του ενώ αποκάλυψε στους μαθητές και τι ομάδα είναι.

«Είμαι 56χρονών, γεννήθηκα Αύγουστο, είμαι Λέων και… είμαι Αρειανός. Γιατί να είμαι ΠΑΟΚ; Επειδή φοράω μαύρα; Ηρακλής; Δεν είμαι γεροντοκόρη! Είμαι με τον Θεό του Πολέμου. Δεν έγινε κάτι που έκανε η ομάδα μας μια βόλτα στην Β΄Εθνική. Θα επιστρέψουμε σύντομα. Πάλι με χρόνια και καιρούς…»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top