Επαναλειτουργεί το Α.Τ. Ακροπόλεως

Κικίλιας: Στόχος μας η καθημερινή ασφάλεια των κατοίκων του κέντρου

Και πάλι λειτουργούν από σήμερα το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως, τα οποία στεγάζονται σε κτίριο επί της οδού Λεωχάρους 4 στο κέντρο της Αθήνας.

Με την επαναλειτουργία των υπηρεσιών αυτών, το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως προσβλέπει σε αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης και του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που αποτελούν σημαντικό πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο.

Η επανίδρυση των Υπηρεσιών έγινε με απόφαση του υπουργού Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δήλωσε: «Υλοποιώντας τη δέσμευση που έδωσα λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, από σήμερα δύο σημαντικές Υπηρεσίες, το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, ενισχύουν ουσιαστικά την καθημερινή ασφάλεια των κατοίκων του κέντρου της Αθήνας. Επαναλαμβάνω ότι στόχος μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς όφελος του πολίτη, για να αισθάνεται ασφαλής όλο το 24ωρο, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όλο το χρόνο».

Σημειώνεται ότι οι εγκαταστάσεις και οι εσωτερικοί χώροι ανακαινίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν, ενώ στον ισόγειο χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Ακροπόλεως λειτουργεί και πάλι λέσχη, που καλύπτει τις ανάγκες σίτισης του αστυνομικού προσωπικού και άλλων υπηρεσιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top