Μια 23χρονη «ξεσκέπασε» τον πρωταθλητή στίβου που υπέκλεψε βίντεο και φωτογραφίες από νεαρές

Τις εντόπιζε μέσω Facebook και συστηνόταν ως φοιτητής

​Στο αστυνομικό δαιμόνιο μιας 23χρονης από την Κρήτη οφείλεται η πρόσφατη σύλληψη του πρωταθλητή στίβου ο οποίος κατηγορείται ότι υπέκλεψε χιλιάδες αισθησιακά βίντεο και τολμηρές φωτογραφίες από ηλεκτρονικούς υπολογιστές φοιτητριών.

Εκείνη ήταν μία μόνο από τις δεκάδες όμορφες φοιτήτριες που ε��χε βάλει στο μάτι ο 28χρονος πρωταθλητής του στίβου. Την εντόπισε στο Facebook, της συστήθηκε ως φοιτητής που κάνει την πτυχιακή του και της ζήτησε πρόσβαση στον προσωπικό της υπολογιστή, δήθεν για τον εντοπισμό ιών που παραβιάζουν τα συστήματα ασφαλείας. Λίγο νωρίτερα ο 28χρονος είχε πλησιάσει και μια φίλη της.

«Έστειλα email στη γνωστή μου και την ρώτησα για την ταυτότητα του, εκείνη μου είπε ότι της είχε ζητήσει το ίδιο και το είχε πράξει και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θεώρησε πως ήταν κρίμα να μην βοηθήσουμε τον νεαρό στην πτυχιακή του», είπε η 23χρονη.

Ο 28χρονος αθλητής όμως σύμφωνα με την κατηγορία, δεν σάρωνε τα συστήματα ασφαλείας αναζητώντας ιούς, αλλά έβαζε ο ίδιος ιό με τον οποίο σάρωνε τον σκληρό δίσκο και αντέγραφε βίντεο και φωτογραφίες των θυμάτων με αυστηρά προσωπικό περιεχόμενο. Η φοιτήτρια από την Κρήτη, άρχισε να υποπτεύεται τα χειρότερα όταν ο 28χρονος αθλητής πήρε θάρρος και άρχισε να ρωτάει για προσωπικά δεδομένα που ξεπερνούσαν την δήθεν πτυχιακή του εργασία.

«Μου είπε: Έχεις πουθενά φωτογραφίες με μαγιό η γυμνές, σε κάποιο άλλο υπολογιστή ή σκληρό δίσκο; Για να σου πω τι να κάνεις για να μην στα κλέψουν», ανέφερε η ίδια.

Τότε ήταν που η 23χρονη φοιτήτρια πήρε την απόφαση να ενημερώσει την αστυνομία.

«Tότε βεβαιώθηκα ότι αυτός μαζεύει υλικό με προσωπικές φωτογραφίες κοριτσιών και κατάλαβα ότι όσες κοπέλες είχαν πέσει θ��ματα αντί να τον καταγγείλουν απλά τον έκαναν block! Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μου έδωσε το email της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος», κατέληξε η νεαρή φοιτήτρια.

Όπως διαπιστώθηκε ο 28χρονος είχε υποκλέψει βίντεο και φωτογραφίες από 116 νεαρές γυναίκες ενώ η αστυνομία ερευνά την πιθανότητα το υλικό να πουλήθηκε σε ροζ ιστοσελίδες.

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top