Θεσσαλονίκη: Το βάρος των καθρεφτών έριξε… το ταβάνι του νυχτερινού μαγαζιού- 19 τραυματίες

Κατέρρευσε η ψευδοροφή πάνω στα κεφάλια των θαμώνων

​Στην μεταγενέστερη κατασκευή με καθρέφτες οφείλεται η κατάρρευση της ψευδοροφής, ενός νυχτερινού μαγαζιού στην Θεσσαλονίκη, η οποία, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, προκάλεσε τον τραυματισμό, συνολικά 19 ατόμων.

Η Υπηρεσία Δόμησης του δήμου, πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις του μπαρ, όπου η νυχτερινή έξοδος των Θεσσαλονικιών παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

«Η κατασκευή ήταν μεταγενέστερη της έκδοσης της άδειας από το δήμο», ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων- Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς.

Ο ίδιος, ξεκαθάρισε ότι για το περιστατικό δεν ευθύνεται ο δήμος και πως τώρα τον λόγο έχουν η Αστυνομία και η Εισαγγελία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, η ψευδοροφή του μπαρ στην πλατεία Ελευθερίας κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε θαμώνες και εργαζόμενους.

Επικράτησε πανικός, αμέσως το μαγαζί εκκενώθηκε και κλήθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό 10 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα και άλλα 9 πήγαν μόνα τους. Δύο εξ αυτών θα παραμείνουν για νοσηλεία και σήμερα ενώ οι υπόλοιποι 17 θα πάρουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες.