Σοκαρισμένη η οικογένεια του 48χρονου κατηγορούμενου για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας

«Δεν είχαμε καταλάβει το παραμικρό»

Σοκαρισμένη η οικογένεια του 48χρονου κατηγορούμενου για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας

​Ημέρα με την ημέρα έρχονται στο φως όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας. Για το πως στήθηκε, αλλά και τα λάθη που έγιναν και άνοιξαν το δρόμο στους αστυνομικούς για τη σύλληψή τους. Η είδηση ότι πίσω από την απαγωγή βρίσκονται οι δύο άνδρες έχει προκαλέσει αίσθηση στους ανθρώπους που τους γνωρίζουν.

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια του 48χρονου κατηγορούμενου.

«Ο πατέρας μου απαγωγέας; Δεν είχαμε καταλάβει το παραμικρό. Μου είναι δύσκολο να διαχειριστώ όλο αυτό. Δεν πιστεύω ότι συνέβη αυτό σε εμάς», ανέφερε ο γιος του 48χρονου.

Δύσκολες ώρες περνούν και οι γονείς του.

«Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Είμαι σοκαρισμένος. Είμαι σε απόγνωση. Ψάχνω να βρω τρόπο να βοηθήσω το παιδί μου. Είχε οικονομικά προβλήματα από τότε που έκλεισε την επιχείρησή του. Σπούδαζε δύο παιδιά», είπε ο πατέρας του.

Οι μοτοσικλέτες μάλιστα που χρησιμοποίησε ο 48χρονος ανήκουν στον αδελφό του.

«Πίστεψε ότι θα πιάσει την καλή. Καταστράφηκε ο ίδιος, αλλά καταστραφήκαμε και εμείς και εμείς αφού δεν έχουμε χρήματα ούτε για τους δικηγόρους», δήλωσε ο αδελφός του.

Παράλληλα και στο Μενίδι οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον 53χρονο είναι σοκαρισμένοι.

Οι δράστες, μετά την σύλληψή τους, επικαλέστηκαν οικονομικά προβλήματα, με τον 48χρονο, φερόμενο ως «εγκέφαλο» να υποστηρίζει πως είχε μια εταιρία που έκλεισε και δεν μπορούσε να στέλνει λεφτά ούτε στην κόρη του που σπουδάζει στην Γερμανία.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 53χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος είπε πως δέχτηκε να πάρει μέρος στην απαγωγή, όταν εκείνος του είπε πως τα είχε κανονίσει όλα.

Ο 48χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αποφάσισε να απαγάγει την 27χρονη από κάποιες κουβέντες που είχε ακούσει στη μεταφορική εταιρεία, στην οποία δούλευε. Εκεί άκουσε για τον εφοπλιστή θείο της και άρχισε να διαβάζει εφημερίδες και να ψάχνει το προφίλ της στο Facebook. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας όταν ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς έμεινε άφωνος, αφού φέρεται να τους ανέφερε ότι ο 48χρονος το διάστημα της απαγωγής πήγαινε κανονικά στη δουλειά του.

Την Τετάρτη οι δύο κατηγορούμενοι θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top