Θ. Λιακουνάκος: «Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή σε έκνομη συναλλαγή»

Η ανακοίνωση του επιχειρηματία μετά την έφοδο της Οικ. αστυνομίας

Έφοδο πραγματοποίησε η Οικονομική αστυνομία, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, στο σπίτι και το γραφείο του Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι, ώστε να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του επιχειρηματία στο σκάνδαλο με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, από το 1998 μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος, μετά τον έλεγχο της αστυνομίας εξέδωσε ανακοίνωση, σημειώνοντας τα εξής:

«Κατόπιν του διενεργηθέντος στην Εταιρεία μας ελέγχου, από την Οικονομική Αστυνομία και των σχετικών, επ΄αυτού, δημοσιευμάτων, δηλώνουμε τα εξής:

1.Οι αρμόδιοι Εισαγγελείς Διαφθοράς, οι οποίοι χειρίζονται συγκεκριμένες υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων, πράττουν ό,τι είναι αναγκαίο, για τη διερεύνηση της αλήθειας, τη συνδρομή αιτημάτων και την περαίωση του έργου τους. Στα πλαίσια αυτά, η Διοίκηση της εταιρείας «ΑΧΟΝ» και ο Πρόεδρος αυτής έχουν θέσει στη διάθεση των Αρχών κάθε δυνατή αρωγή.

2.Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή - προσωπική ή εταιρική- σε τυχόν έκνομη συναλλαγή ή διαδρομή χρήματος. Όσον αφορά τα ελεγχόμενα εξοπλιστικά πρ��γράμματα του έτους 2003 για άρματα LEOPARD και ελικόπτερα APACHE αναφέρουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι η εταιρεία μας ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομη διακίνηση χρήματος και ουδέποτε ενεπλάκη σε παράνομες συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, κρατικούς αξιωματούχους ή οποιονδήποτε τρίτο. Όλες οι συναλλαγές μας είναι απολύτως διαφανείς, όπως κατ΄ επανάληψη έχει διαπιστωθεί από προηγούμενους ελέγχους και όπως είμαστε βέβαιοι ότι θα προκύψει και από το συλλεγέν υλικό.

3. Όλες οι εταιρείες, εγχώριες ή υπεράκτιες, που συνδέονται με τον Όμιλό μας, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικώς από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές και τις εποπτεύουσες επ��θεωρήσεις των αρμοδίων Υπουργείων. Επιπλέον στα πλαίσια, προηγηθείσης, προκαταρκτικής εξετάσεως, οι εταιρείες αυτές έχουν ελεγχθεί, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ετών, με τη συλλογή φορολογικών και εν γένει οικονομικών στοιχείων καθώς και με τη συνδρομή ξένων αρχών και ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Θωμάς Λιακουνάκος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top