ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό και απείλησε να πέσει με το μωρό του από την ταρά��σα

Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σύρου σε κώμα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:Έκοψαν το ρεύμα σε διαβητικό και απείλησε να πέσει με το μωρό του από την ταράτσα

​Ένα συγκλονιστικό περιστατικό έλαβε χώρα στη Σύρο, όπου ένας διαβητικός, πατέρας τριών παιδιών, επιχείρησε να πέσει από την ταράτσα με το μωρό του, όταν η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα.

Η αρχή του «κακού» έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν συνεργείο ΔΕΗ, διέκοψε την παροχή ρεύματος, για ένα χρέος που ανέρχεται στα 3.200 ευρώ. Στο ίδιο σπίτι, μένει και η καρκινοπαθής αδερφή του.

Ο άνδρας που πάσχει από διαβήτη τύπου 1 και είναι πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 11 και 8 ετών και ενός μωρού μόλις 6 μηνών, σε μια κίνηση απελπισίας, πήρε το μωρό του και επιχείρησε να πέσει από την ταράτσα όντας σε απόγνωση, αφού οι απαραίτητες για την κατάστασή του ενέσεις ινσουλίνης, αχρηστεύονται όταν μένουν εκτός ψυγείου.

Τον έσωσε εκείνον και το μωρό του μια γειτόνισσα την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο ο άνδρας έπεσε σε κώμα λόγω μη λήψης ινσουλίνης, καταλήγοντας στο νοσοκομείο Σύρου.

Μιλώντας για το τραγικό περιστατικό, η αδερφή του παρ΄ολίγον αυτόχειρα δήλωσε:

«Αναγκαστικά χτύπησε ινσουλίνη που βρισκόταν εκτός ψυγείου και μετά από μισή ώρα τον φέραμε στον νοσοκομείο. Είχε ανέβει πολύ το ζάχαρο. Έλεγε ότι έτσι κι αλλιώς χαμένος ήταν. Εμείς τού λέγαμε να μην τη κάνει. Οι καταστάσεις είναι άσχημες . Έχει ένα μωρό έξι μηνών και δύο παιδιά άρρωστα που πρέπει να τα μεταφέρει στο "Παίδων"».

Λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, ο πατέρας τριών παιδιών είχε πει για το χρέος των 3.200 ευρώ στη ΔΕΗ:

«Έκανα ό,τι μπορούσα και πλήρωσα 1200 ευρώ μαζεμένα. Τώρα δεν πλήρωσα τη δόση του Οκτωβρίου συν το τρέχον ρεύμα και ήρθαν αμέσως και μου το έκοψαν ημέρα Παρασκευή μάλιστα, που σημαίνει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να γίνει κάτι. Δυστυχώς μας βλέπουν ως ευρώ. Μας έχουν καταντήσει το 2014 να ζούμε με πετρογκάζ. Αν θέλω λοιπόν να… ησυχάσω από αυτή την κατάσταση θα κάνω μια ένεση που θα είναι άχρηστη και έφυγα. Τελείωσα"».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top