Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φοβάται «τρομο-χτύπημα» τον Δεκέμβριο

Σε πρωτόγνωρη επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομίας-Πο��ες ενδείξεις είναι «ανησυχητικές»

Κόκκινος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Φοβάται «τρομο-χτύπημα» τον Δεκέμβριο

​Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον Δεκέμβριο.

Τους τελευταίους μήνες, στις υπηρεσίες της αστυνομίας επικρατεί μια πρωτόγνωρη επιφυλακή, με την έντονη ενεργοποίηση των ηλεκτρονικών συστημάτων, αλλά και της διαρκούς φυσικής παρουσίας και παρακολούθησης υπόπτων.

Στόχος, είναι να περάσει η «πίεση» στην άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο αιματηρό «τρομο-χτύπημα» με πιθανούς στόχους στελέχη της Δικαιοσύνης, διοικητές φυλακών, σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά και εγκαταστάσεις σωφρονιστικών συστημάτων.

Τα στοιχεία που συνθέτουν το εκρηκτικό μείγμα κάνοντας τον Δεκέμβρη «επικίνδυνο», είναι:

Η δικαστική απόφαση για τους «Πυρήνες», η διήμερη επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, η επέτειος δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η ιδιότυπη τρομοκρατική συμμαχία των «Πυρήνων» της φυλακής με τον Νίκο Μαζιώτη ενάντια στις φυλακές Δομοκού, οι τουλάχιστον δυο ασύλληπτοι «Σταμπούλοι», τα απειλητικά κείμενα της Πόλας Ρούπα, αλλά και η σιγή του «ελεύθερου μέλους της 17Ν», Χριστόδουλου Ξηρού.

Αυτό που τρομάζει περισσότερο την ΕΛ.ΑΣ, είναι το «κοινό προσκλητήριο» που απηύθυναν Μαζιώτης και «Πυρήνες» μέσα από τη φυλακή, για γενικευμένες αντιδράσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου στην δημιουργία των φυλακών Δομοκού που θα είναι υψίστης ασφαλείας.

Όταν δημιουργηθούν, πρώτοι «ένοικοι» θα είναι ο Μαζιώτης με τους «Πυρήνες», γι΄αυτό και οι τρομοκράτες σύμφωνα με στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, «είναι διατεθειμένοι να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί. Το ομολογούν. Το λένε. Να δούμε τι μας ενώνει και όχι τι μας χωρίζει, για να επιτεθούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top