Έφοδος των εισαγγελέων διαφθοράς στο σπίτι και το γραφείο του Θωμά Λιακουνάκου

Μετά από εισαγγελική παραγγελία για διερεύνηση τυχόν εμπλοκής του στις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Έφοδος των εισαγγελέων διαφθοράς στο σπίτι και το γραφείο του Θωμά Λιακουνάκου

​«Φύλλο και φτερό» έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς μαζί με κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας το σπίτι και το γραφείο του Θωμά Λιακουνάκου στο Χαλάνδρι, ώστε να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του επιχειρηματία στο σκάνδαλο με τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, από το 1998 μέχρι σήμερα.

Η έφοδος έγινε έπειτα από εισαγγελική παραγγελία, και μετά από έρευνα που διενεργήθηκε από την επίκουρη εισαγγελέα διαφθοράς κ. Πόπη Παπανδρέου, κατασχέθηκαν έγγραφα από τους χώρους του επιχειρηματία, τα οποία φέρεται να αφορούν κυρίως τις έρευνες της Δικαιοσύνης για τις υπεράκτιες εταιρίες που αποδίδονται στον επιχειρηματία και οι οποίες εμπλέκονται σε εξοπλιστικά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να έχουν διαπραχτεί τα αδικήματα της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας, αλλά και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Παράλληλα, στα συνοδευτικά έγγραφα της οικονομικής αστυνομίας, γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες υπεράκτιες εταιρίες, και σε υποθέσεις προμηθειών των Απάτσι και των Λέοπαρντ 2.

Να σημειώσουμε, ότι ο Θωμάς Λιακουνάκος έχει απολογηθεί κατηγορούμενος για την υπόθεση του εξοπλιστικού προγράμματος «Ηλεκτρονικός Πόλεμος» και έχει αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 300.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top