ΣΔΟΕ: Ελεύθεροι με όρους οι πέντε κατηγορούμενοι στην υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία

Χρηματικές εγγυήσεις σε κάποιους από αυτούς

​Ελεύθεροι αφέθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, στην υπόθεση εκβίασης επιχειρηματία μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή ο οποίος με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα επέβαλε όρους και χρηματικές εγγυήσεις σε κάποιους από αυτούς.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν ότι η υπάλληλος του ΣΔΟΕ, που είχε διενεργήσει έλεγχο στον επιχειρηματία, πρέπει να αφεθεί ελεύθερη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ και τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα.

Με τους ίδιους περιοριστικούς όρους αλλά με χρηματική εγγύηση 30.000 ευρώ αφέθηκε ελεύθερη η λογίστρια του επιχειρηματία. Χωρίς την επιβολή χρηματικής εγγύησης αλλά με την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκαν ελεύθεροι ο σύζυγός της και ο γιος της λογίστριας, ενώ ο πέμπτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε σήμερα, υπάλληλος του ΣΔΟΕ, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΕ��ΤΕ τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ διαλόγους των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για το πώς εκβίαζαν επιχειρηματία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top