Μια αριστουργηματική μουσικοχορευτική παράσταση για… καλό σκοπό!

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια αριστουργηματική μουσικοχορευτική παράσταση για… καλό σκοπό!

Μια παραδοσιακή μουσικοχορευτική παράσταση θα λάβει χώρα την ερχόμενη Παρασκευή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την Ηπειρώτικη κουλτούρα να κυριαρχεί.

δξηηι.jpg
Ο κόσμος θα μπορεί να θαυμάσει σπουδαίους καλλιτέχνες να τραγουδούν παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια, ενώ τον χορό θα σύρουν τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Ιωαννίνων.

σδθσηγκι.jpg
Τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν στον σύλλογο μεταμοσχευμένων σε καρδιά και πνεύμονα. Εκεί θα παραστούν η πρόεδρος του συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών, κυρία Ιωάννα Λεβαντή καθώς και η πολιτευτής Νομού Κυκλάδων, κυρία Αικατερίνη Μονογυιού, η οποία καλεί τους πολίτες ��α συμμετάσχουν σε αυτήν την κίνηση ανθρωπιάς.

ξνξ.jpg
Η κυρία Μονογυιού μίλησε στο star.gr για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. «Το θέμα των μεταμοσχεύσεων είναι καίριο για την ζωή μας και την ζωή των συνανθρώπων μας. Θεωρούμε συχνά ότι δεν μας άφορα προσωπικά , αφορά κάποιον τρίτο μέχρι να συμβεί το μοιραίο και να βρίσκετε κάποιος άνθρωπος μας η εμείς οι ίδιοι είτε από τροχαίο ατύχημα είτε από οτιδήποτε άλλο στην λίστα αναμονής μοσχεύματος «στην λίστα αναμονής ζωής». Καθημερινά χάνονται συνάνθρωποι αναμένοντας στην λίστα. Λάβετε υπόψη ότι ένας δοτης μπορεί να σώσει μέχρι και εννέα ζωές». Θα ήθελα από την δική μου θέση να στείλω το ηχηρό μήνυμα αλλαγής της νοοτροπίας μας, το μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας».

Η έναρξη της αριστουργηματικής παράστασης είναι στις 20:30, στην αίθουσα Ρήστου Λαμπράκη, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top