Απαγωγή 27χρονης: Ερασιτέχνες οι απαγωγείς-Τα πρόσωπά τους υπάρχουν σε ΒΙΝΤΕΟ!

Πως περιέγραψε η ίδια τα όσα άκουγε

Απαγωγή 27χρονης: Ερασιτέχνες οι απαγωγείς-Τα πρόσωπά τους υπάρχουν σε ΒΙΝΤΕΟ!

​Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εξιχνίαση της απαγωγής με θύμα την 27χρονη φοιτήτρια που άρπαξαν άγνωστοι έξω από το σπίτι της στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί έχουν περιορίσει αισθητά τον κύκλο των υπόπτων ενώ γίνεται λόγος ακόμη και για οπτική καταγραφή των δραστών τη στιγμή που παραλάμβαναν τα λύτρα.

Ως ερασιτέχνες που προσπάθησαν να στήσουν εντελώς πρόχειρα μια χρυσοφόρα απαγωγή, χαρακτηρίζονται από αστυνομικούς της ασφάλειας, οι τέσσερις άνδρες που άρπαξαν την 27χρονη ανιψιά του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας, με την ελπίδα ότι θα κατάφερναν να αποσπάσουν 10 εκατομμύρια ευρώ!

Ερασιτέχνες και μάλιστα με τα πρόσωπα τους αποτυπωμένα σε βίντεο προφίλ και ανφάς, από τις κρυφές κάμερες της αστυνομίας, που κάποιο αόρατο χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στήσει σε απόσταση αναπνοής από το σημείο όπου έγινε η τελική παράδοση των λύτρων της απαγωγής.

Όπως είπε η 27χρονη όταν απήχθη οι δράστες της φόρεσαν κουκούλα μόλις την έβαλαν μέσα στο φορτηγάκι. Αυτό που θυμάται είναι ότι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από μία ώρα.

Στο δρόμο συνάντησαν αρκετά φανάρια αλλά ίσως πέρασαν και κάποιο σταθμό διοδίων.

Το σπίτι όπου την κρατούσαν ήταν ισόγειο και αυτή ήταν κλεισμένη σε ένα απομονωμένο δωμάτιο με πλακάκια στο δάπεδο.

Εκ περιτροπής την φρουρούσαν οι τρεις από τους δράστες της απαγωγής οι οποίοι φορούσαν συνεχώς κουκούλα στο πρόσωπο ενώ κάποιος από αυτούς μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο εξωτερικό περιβάλλον που της έδινε την εντύπωση ότι βρισκόταν σε εξοχική κατοικία ενώ κάπου - κάπου άκουγε κάποιο μακρινό βουητό που έμοιαζε με απογείωση αεροσκάφους.

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από την οικογένεια της κοπέλας αλλά και από πρόσωπα που κινούνται στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον τους.

Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός ότι σε αυτή την απαγωγή δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο όπλο, ούτε καν ένα μαχαίρι για εκφοβισμό του θύματος από τους δράστες.

Από τα στοιχεία της έρευνας οι αστυνομικοί αισιοδοξούν ότι σύντομα η υπόθεση θα εξιχνιαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στοιχεία για την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας

ΜΟΝΟ στο STAR η επιστολή που έστειλε η 27χρονη στον πατέρα της όταν την κρατούσαν οι απαγωγείς!

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την απαγωγή της 27χρονης: Στη Λούτσα επικεντρώνονται οι έρευνες!

Στη ΓΑΔΑ η 27χρονη φοιτήτρια που απήχθη-Τί είναι η «απαγωγή της τί��ρης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top