14χρονη με ειδικές ανάγκες καταγγέλλει:Ο μπαμπάς μου με βίαζε και μετά μου έδινε 5 ευρώ

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις σε ψυχολόγο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

​Δεν πίστευε στα αυτιά της μια ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός της ζώνης ευθύνης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, όταν άκουγε ��ια 14χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες να της εξομολογείται πως ο πατέρας της την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Η είδηση σόκαρε τους καθηγητές του σχολείου, η διοίκηση του οποίου έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ποινική διερεύνηση των καταγγελιών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η ανήλικη αφού ήλθε σε ρήξη με τον πατέρα της περί τις αρχές του Αυγούστου, εκμυστηρεύθηκε αρχικώς στη μητέρα της ότι ασελγούσε σε βάρος της.

Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με προβλήματα που φέρεται να υπήρξαν στην έγγαμη συμβίωση του ζευγαριού, οδήγησαν την μητέρα του παιδιού στην απόφαση να αποβάλει τον καταγγελλόμενο από τη συζυγική τους στέγη και εν συνεχεία να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι εξαιτίας της οικονομικής εξάρτησης της οικογένειας από τον καταγγελλόμενο, αλλά και τον φόβο για τις συνέπειες μιας δικαστικής εμπλοκής δεν υπήρξε υποβολή μηνύσεως σε βάρος του.

Του θέματος επιλήφθηκαν, ωστόσο, στην πορεία, αφού υπήρξε αλλαγή στη συμπεριφορά του παιδιού, οι ειδικοί σύμβουλοι του σχολείου, που προχώρησαν σε έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, η μητέρα φέρεται να δήλωσε αρχικώς ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν ήταν σεξουαλικά ενεργός.

Στην πορεία, ωστόσο, φέρεται να εξομολογήθηκε ότι υπήρχε από μέρους του αποκλίνουσα συμπεριφορά με χειρονομίες και σε άλλα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Ακολούθησαν συνεδρίες με το παιδί το οποίο φέρεται να περιέγραψε πως το τελευταίο έτος ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικώς, όταν έλειπε η μητέρα τους στην εργασία της αλλά και ώρες, που ήταν η ίδια εκεί απασχολημένη σε διάφορες εργασίες.

Μάλιστα, φέρεται να περιέγραψε και λεπτομέρειες από το μαρτύριο στο οποίο την υπέβαλλε ο πατέρας της προκειμένου να ικανοποιήσει πάνω στο άγουρο κορμί της, τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ζούσε υπό καθεστώς τρόμου, διότι την απειλούσε ότι θα την δείρει, ενώ υποστήριξε ότι μετά από κάθε πράξη της έδινε από 5 έως 10 ευρώ για να την δελεάσει! Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ενώ κλείδων�� το δωμάτιό της, ο πατέρας της είχε βρει τρόπο να το ξεκλειδώνει και να εισέρχεται σ’ αυτό παρά τη θέλησή της.

Πιθανολόγησε μάλιστα ότι θύμα του πατέρα της μπορεί να έχει πέσει και η μεγαλύτερη αδελφή της.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση και αν τα όσα καταγγέλλει το κοριτσάκι ισχύουν ή όχι, ενώ φως στην ιστορία που συγκλόνισε αναμένεται να ρίξει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top