Απίστευτη ΚΟΜΠΙΝΑ σε νοσοκομεία: Εταιρεία πλήρωνε γιατρούς για να προωθούν τα προϊόντα της

Χρυσές δουλειές με μίζες εκατομμυρίων

Απίστευτη ΚΟΜΠΙΝΑ σε νοσοκομεία: Εταιρεία πλήρωνε γιατρούς για να προωθούν τα προϊόντα της

​Λαβράκι έβγαλαν για μια ακόμα φορά οι δικαστικές αρχές, που ερευνούσαν υπόθεση δωροδοκίας γιατρών. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για υπόθεση με φακελάκι, αλλά για χορό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ με εταιρεία ορθοπεδικών ειδών.

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει ήδη περάσει στα χέρια του ανακριτή, εταιρία ορθοπεδικών ειδών πλήρωνε αδρά γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων, ώστε να προωθούν τα προϊόντα της και να προμηθεύει με αυτά τα νοσοκομεία.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, άσκησε ήδη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος δύο στελεχών της εταιρείας, ενώ πλέον αναλαμβάνει ο ανακριτής να βρει τους γιατρούς που τα… πήραν.

Υπολογίζεται ότι η ζημιά που έχει υποστεί το δημόσιο ξεπερνά τις 150.000 ευρώ και δεν αποκλείεται να ανέλθει σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα, η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον των δύο στελεχών της εταιρείας για τα αδικήματα ενεργητικής δωροδοκίας κατ' εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου από δράστες, οι οποίοι πέτυχαν όφελος που υπερβαίνει το ποσό των 150.000 ευρώ και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα από κοινού και κατά μόνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι υπεύθυνοι της εταιρείας είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο, μέσω του οποίου πλήρωναν γιατρούς για να προωθούν τα προϊόντα τους.

Τέλος, από τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο ανακριτής προκύπτει ότι από την κίνηση των λογαριασμών των υπευθύνων της εταιρείας, κατατίθεντο εμβάσματα απευθείας σε λογαριασμούς γιατρών, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top