Στο «στόχαστρο» της εγκληματικότητας οι περιοχές της Αθήνας- Αυξάνονται τα κρούσματα ληστειών

Τι λέει ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στην Καλλιθέα;

Στο «στόχαστρο» της εγκληματικότητας οι περιοχές της Αθήνας- Αυξάνονται τα κρούσματα ληστειών

Θύμα ληστείας από ένοπλο κουκουλοφόρο, έπεσε 30χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας, ενώ σε χωριό της Θεσπρωτίας μια γυναίκα και ο 18χρονος γιός της ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο -μέσα στο σπίτι τους με άγνωστους ληστές, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν με ρόπαλα.

Καλλιθέα... λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ένας 30χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας , βρέθηκε αντιμέτωπος με κουκουλοφόρο ληστή, ο οποίος με την απειλή όπλου, άρπαξε τις εισπράξεις της ημέρας και έγινε καπνός με μοτοσυκλέτα στην οποία τον περίμενε ο συνεργός του.

«Τον είχα πλάτη εγώ , γιατί καθάριζα τη μηχανή του καφέ εκείνη την ώρα και μου λέει "τα λεφτά σου" με την απειλή όπλου. Ανοίγω εγώ το ταμείο του δίνω ό,τι είχε μέσα , μου λέει "κι ό,τι έχεις από κάτω" Παίρνει όλα τα χρήματα κι άρχισε να τρέχει» παραδέχεται ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, Μαρίνος Δημητρίου.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε όμως και μια 30χρονη στην Ηγουμενίτσα, όταν κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής, με κίνητρο τη ληστεία και τελικά τραυμάτισαν έναν 18χρονο κι έναςν 79χρονο, χτυπώντας τους στο κεφάλι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top