ΜΟΝΟ στο STAR η επιστολή που έστειλε η 27χρονη στον πατέρα της όταν την κρατούσαν οι απαγωγείς!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα

ΜΟΝΟ στο STAR η επιστολή που έστειλε η 27χρονη στον πατέρα της όταν την κρατούσαν οι απαγωγείς!

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε σήμερα το πρωί η 27χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής. Το κορίτσι το οποίο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έδωσε όσες λεπτομέρειες μπορούσε στους αξιωματικούς της ασφάλειας.

Το STAR αποκαλύπτει την επιστολή που έστειλε η κοπέλα στο�� πάτερα της ενώ βρισκόταν στα χέρια των κακοποιών.

«Μπαμπά μου, είμαι καλά. Κανείς δεν με έχει πειράξει. Σας παρακαλώ πολύ βρείτε τα χρήματα που σας ζητούν. Σας παρακαλώ. Θέλω να γυρίσω σύντομα κοντά σας. Μου λείπετε πολύ. Σας αγαπώ».

Ωστόσο, εννέα ημέρες έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των κακοποιών η 27χρονη.

Ένας νεαρός άνδρας, ήταν αυτός που έκανε και τα πέντε τηλεφωνήματα στον πάτερα της κοπέλας. Ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει εκ μέρους των απαγωγέων να κάνει τις διαπραγματεύσεις για να αποσπάσει τα 10.000.000 ευρώ. Τόσα χρήματα ήθελαν αρχικά οι απαγωγείς, αλλά όταν διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να τα πάρουν έπεσαν στις 82.500 ευρώ.

Κάποιες συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από τα ειδικά μηχανήματα της αστυνομίας τις άκουσε η 27χρονη και προσπάθησε να διαπιστώσει σύμφωνα με πληροφορίες, εάν ο κακοποιός αυτός βρισκόταν μαζί με τους άλλους μέσα στο σπίτι που την κρατούσαν.

Το θρίλερ με την απαγωγή της 27χρονης φοιτήτριας ξεκίνησε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου όταν άγνωστοι την απήγαγαν το βράδυ από την Κυψέλη την ώρα που η κοπέλα πήγαινε στο νυκτερινό κέντρο που δουλεύει.

Κύριο μέλημα των αστυνομικών είναι να εντοπίσουν το σπίτι μέσα στο οποίο κρατούσαν οι κακοποιοί την κοπέλα για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι και στην ταυτότητα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την απαγωγή της 27χρονης: Στη Λούτσα επικεντρώνονται οι έρευνες!

Απαγωγή ΘΡΙΛΕΡ φοιτήτριας: Μετά από 10 μέρες ομηρίας και αφού πήραν λύτρα την άφησαν ελεύθερη

ΜΟΝΟ ΣΤΟ STAR: καρέ καρέ η απαγωγή της φοιτήτριας - τι είπε η ίδια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top