Και... πρόταση γάμου είχε ο χθεσινός Μαραθώνιος

Τι δήλωσαν οι "πρωταγωνιστές" της ρομαντικής στιγμής

Και... πρόταση γάμου είχε ο χθεσινός Μαραθώνιος

Πολλές προσωπικές και όχι μόνο ιστορίες έκρυβε ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας 2014….

Λίγο μετά τις 14.00 και ενώ οι δρομείς συνέχιζαν να τερματίζουν στο Καλλιμάρμαρο κατά εκατοντάδες, μια πρόταση γάμου ακούστηκε από τα μεγάφωνα.

Ο Ολλανδός Hendrik Westerbroek, που έτρεξε τον πρώτο του Μαραθώνιο στην Αθήνα, πήρε το μικρόφωνο (αφού είχε ζητήσει ειδική άδεια από τους διοργανωτές) και έκανε πρόταση γάμου στη Θεσσαλονικιά αγαπημένη του, Βασιλική Χατζηκαμάρη.

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος χειροκρότησε υπέρ του δέοντος την προσπάθεια του Ολλανδού, ενώ ο ΣΕΓΑΣ είχε φροντίσει για μια όμορφη ανθοδέσμη που προσέφερε στο ζευγάρι μαζί με τις ευχές του.

gamos1_5.jpg
"Δεν το περίμενα", δήλωσε η μέλλουσα νύφη προσθέτοντας "Πίστευα ότι θα είχε ετοιμάσει ένα πανό που να γράφει ότι μ' αγαπά. Άλλωστε κι εγώ είχα ετοιμάσει ένα ανάλογο. Δεν φανταζόμουνα κάτι τέτοιο".

Ενώ ο Ολλανδός σχολίασε: "Αγαπώ την Ελλάδα κι ελπίζω ο γάμος να γίνει στην Ελλάδα. Την ερωτεύτηκα επειδή είναι όμορφη, έξυπνη και επειδή είναι ο έρωτας της ζωής μου".

Σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ, o Hendrik και η Βασιλική γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση χρόνο στο Κόσοβο, όπου εργάζονταν και οι δύο σε διαφορετικούς οργανισμούς της ειρηνευτικής δύναμης. Ερωτεύτηκαν και άρχισαν να πηγαινοέρχονται για να βλέπονται.

Αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά και η Βασιλική σκεφτόταν να μετακομίσει στην Ολλανδία, όταν ήρθε η ξαφνική πρόταση γάμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top