Δολοφονία 85χρονης στο Παλαιό Φάληρο: Οι αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα μίσους

Είκοσι μαχαιριές μέτρησε ο ιατροδικαστής

Δολοφονία 85χρονης στο Παλαιό Φάληρο: Οι αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα μίσους

Είκοσι μαχαιριές μέτρησε ο ιατροδικαστής στον αριστερό θώρακα, γύρω από την καρδιά της 85χρονης που βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο. Η άτυχη γυναίκα είχε έξι ακόμη τραύματα από μαχαίρι στο χέρι, που δείχνει ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Την 85χρονη βρήκε νεκρή ο γιός της που ανησύχησε γιατί δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Στο ισόγειο διαμέρισμα που έμενε μόνη η γυναίκα δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης, ενώ τ�� σπίτι δείχνει να έχει ερευνηθεί.

Αρχικά όλοι έκαναν λόγο για ληστεία, όμως μετά τις διαπιστώσεις του ιατροδικαστή τα δεδομένα φαίνονται να αλλάζουν και οι έρευνες στρέφονται και προς άλλες κατευθύνσεις. Οι αρχές κάνουν λόγο για έγκλημα μίσους. Φαίνεται σαν κάποιος να ήθελε να την εκδικηθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο δράστης ή οι δράστες αρχικά προσπάθησαν να στραγγαλίσουν την 85χρονη. Η έρευνα στο σπίτι της 85χρονης συνεχίστηκε και σήμερα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης ή οι δράστες πήραν χρήματα ή κοσμήματα, ωστόσο ακόμη δεν έχουν διαπιστώσει τι έχουν αφαιρέσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top