ΔΕΙΤΕ ποιές περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία- Από το βράδυ καταιγίδες στην Αττική-ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο

Πότε εξασθενούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα;

ΔΕΙΤΕ ποιές περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία- Από το βράδυ καταιγίδες στην Αττική-ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο
Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ σε όλη τη χώρα, με ισχυρές καταιγίδες να πλήττουν και την Αττική.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το απόγευμα της Παρασκευής.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο από το απόγευμα και συγκεκριμένα σε Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Άρτα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα, Κέρκυρα, ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.
Σταδιακά καταιγίδες θα πλήξουν μέχρι τη νύχτα, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα, την Αττική, την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και το Σάββατο 8/11, οι οποίες σταδιακά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Η εξασθένιση των φαινομένων θα φανεί πρώτα στα Δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα, στις περισσότερες κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές.
Κυριακή με βροχή θα έχουν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των περιοχών της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης, των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top