Ποιές οι πιθανότητες να κερδίσετε στο σημερινό ΤΖΑΚΠΟΤ του Τζόκερ- 17 εκατ. ευρώ μοιράζονται!

Νεαρός είδε τα νούμερα στον ύπνο του κι έπαιξε σύστημα αξίας 3.000 ευρώ!

Ποιές οι πιθανότητες να κερδίσετε στο σημερινό ΤΖΑΚΠΟΤ του Τζόκερ- 17 εκατ. ευρώ μοιράζονται!

Σήμερα κληρώνονται οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ, στο 15ο συνεχόμενο ΤΖΑΚΠΟΤ, το οποίο μοιράζει 17 εκατ. ευρώ και φρενίτιδα αναμένεται να επικρατήσει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Ειδικοί μίλησαν στο STAR για τις πιθανότητες που έχει κάποιος να κερδίσει το Τζόκερ , αλλά και τις πιθανότητες που υπάρχουν για το να πετύχει κάποιος και τους 6 αριθμούς.

45 αριθμοί...και άλλοι 20, σύνολο 65! 65 αριθμοι...τι χρειάζεται;; τύχη; Έμπνευση; Μαγκιά ή μαθηματικά; «Με ένα συνδυασμό 45 αριθμών από τους οποίους ζητούμε τους 5. Αυτό βγάζει 1.221.759 στήλες» δηλώνει στο STAR, o μαθηματικός Ηλίας Παπαϊωάννου.

Οι πιθανότητες για το 5άρι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο. Για το 6άρι όμως πόσες είναι οι πιθανότητες για να κερδίσει κάποιος το τζόκερ;
«Αν πάμε να πιάσουμε το τζόκερ αυτές τις στήλες πρέπει να τις πολλαπλασιάσουμε με το 20, με αποτέλεσμα, οι πιθανότητες να είναι 1 στις 24.435.180!» προσθέτει ο μαθηματικός.
«Κάποιος που θα είχε τα χρήματα θα μπορούσε να παίξει όλες αυτές τις στήλες, αλλά θα έπρεπε να χρεωθεί 12.217.590 ευρώ!» επεσήμανε ο κ.Παπαϊωάννου.
Ο δημοσιογράφος, Τάσος Τσόλκας, ειδικός στο Τζόκερ βλέπει το παιχνίδι διαφορετικά, ανάλογα με τις καθυστερήσεις, αλλά και τους λήγοντες αριθμούς.
«Οι λήγοντες σε 1 βγαίνουν πιο πολύ, δηλαδή το 1, το 11, το 21, το 31 και το 41. Θα πρέπει να προσέξουμε και τις καθυστερήσεις, ποιοι είναι οι αριθμοί που αργούν να βγουν; ..» επισημαίνει ο δημοσιογράφος. Οι ενδιαφερόμενοι… θα μπορούν μέχρι τις 8.30 το βράδυ να καταθέσουν τα δελτία τους!
Την ίδια ώρα εντύπωση προκαλεί ένας νεαρός, ο οποίος ��ήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι έπαιξε δελτίο αξίας 3.000 ευρώ, με τα νούμερα που είδε στον ύπνο του! Όπως είπε, έπαιξε σύστημα, 13 νούμερα και 2 νούμερα Τζόκερ!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top