Τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης: Παρέδωσε το 31 ημερών μωρό στην μητέρα του

Πρώτη Ανάρτηση: 05/11/2014 18:46

Τέλος στο θρίλερ της Θεσσαλονίκης: Παρέδωσε το 31 ημερών μωρό στην μητέρα του

Ευχτυχώς αίσιο τέλος είχε η ομηρία ενός μωρού στη Μηχανιώνα, της Θεσσαλονίκης. Εκεί ένας 45χρονος είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του, μαζί με το λίγων ημερών μωρό του, του οποίου την επιμέλεια έχει η μητέρα του, αφού πρώτα απείλησε την ίδια με μαχαίρι!

Έπειτα από διαβουλεύσεις με την αστυνομία ο πατέρας «λύγισε» και δέχτηκε να ανοίξει την πόρτα, ενώ παρέδωσε το 31 ημερών μωρό του στην πρώην γυναίκα του.

​Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μια δικαστική απόφαση, η οποία έδινε την επιμέλεια του μωρού στην εν διαστάσει σύζυγό του, ήταν αυτή που τον οδήγησε στην συγκεκριμένη πράξη.

Εκείνος στην αρχή και πάνω στην απελπισία του, αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει την πόρτα, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με την βοήθεια ενός ψυχολόγου κατάφεραν να τον μεταπείσουν και όλα να πάρουν τελικά μια θετική τροπή.

Νωρίτερα, ο άνδρας, φέρεται να απείλησε με μαχαίρι τη εν διαστάσει σύζυγό του, την οποία στη συνέχεια έδιωξε από το σπίτι.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία καθώς, όπως είπε, ο 45χρονος ο οποίος είναι πωλητής καλλυντικών, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top