Στα καλύτερα Business Schools του κόσμου η ΑΣΟΕΕ

Πολύ ψηλά σε διεθνή αναγνώριση είναι τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Στα καλύτερα Business Schools του κόσμου η ΑΣΟΕΕ

Σημαντική άνοδ�� σημειώνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην αξιολόγηση του Eduniversal, που βαθμολογεί τις ομοειδείς με το ΟΠΑ σχολές σε περισσότερες από 150 χώρες.

Συγκεκριμένα ενώ πέρυσι κατέλαβε την 123η θέση ανάμεσα στα 1.000 κορυφαία ιδρύματα οικονομικών σπουδών του πλανήτη, πετυχαίνοντας έτσι εντυπωσιακή άνοδο από τη 230η θέση που είχε το 2012, πληροφορίες αναφέρουν πως φέτος θα βρίσκεται στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια του κλάδου στην Ευρώπη.

Πολύ ψηλά σε διεθνή αναγνώριση είναι τα μεταπτυχιακά προγράμματα, που κέρδισαν φέτος αξιοζήλευτες διακρίσεις από τον οργανισμό Eduniversal. Έξι φιγουράρουν στα 200 καλύτερα του κλάδου τους στην Ευρώπη και μάλιστα στην πρώτη 50άδα.

Το MBA International και το μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού κατατάχθηκαν στη 13η θέση. Το μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική & Διοίκηση 23ο, στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική 35ο, στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Οικονομικές Σπουδές 44ο, στο Μάρκετινγκ & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες 46ο. Εξετάστηκαν αρχικά 12.000 μεταπτυχιακά και επελέγησαν 4.000 που κατατάχθηκαν ανά επιστημονική κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top