ΣΤΑΣΥ: «Δεν χαστούκισε ο ελεγκτής την άνεργη στον σταθμό της Ομόνοιας»

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

​Με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης απάντησε η ΣΤΑΣΥ στην καταγγελία της νεαρής άνεργης, η οποία, όπως σας ενημέρωσε και παλαιότερα το star.gr, είπε ότι ένας ελεγκτής στο σταθμό της Ομόνοιας την χαστούκισε επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Οι εργαζόμενοι του ηλεκτρικού αναφέρουν ότι μετά από έρευνα που έκαναν κατέληξαν στο ότι ο ελεγκτής δεν χτύπησε την κοπέλα και ακολούθησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, ενώ τόνισαν ότι θα δώσουν το υλικό από τις κάμερες για περαιτέρω έρευνα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ:

Αναφορικά με την καταγγελία- περιστατικό στο οποίο αναφέρεται με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η κ. Σμάρω Κοκκόση θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ μετά τον έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τήρησε τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η καταγγέλλουσα αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου.

Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου η ομάδα ελέγχου ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας.

Η καταγγέλλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού «Ομόνοια» για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο.

Περαιτέρω η εταιρεία μας θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top