ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η θερμοκρασία: Ήλιος για σήμερα σε όλη τη χώρα!

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόβλεψη του καιρού

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η θερμοκρασία: Ήλιος για σήμερα σε όλη τη χώρα!

​Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια και τις πρωινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα έχουμε σήμερα, Τρίτη!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (αλλά στην Ήπειρο θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς), 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 13 έως 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο βαθμιαία έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση.

Στην Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top