Τραγική η κατάσταση στο Δαφνί: Κρατούσαν ασθενή… δεμένο για 8 ώρες!

Γιατροί έκαναν τις εφημερίες τους από το… σπίτι τους!

Τραγική η κατάσταση στο Δαφνί: Κρατούσαν ασθενή… δεμένο για 8 ώρες!

​Ένα νοσοκομείο που είναι στα όρια της κατάρρευσης φαίνεται πως είναι το Δαφνί. Οι παρατυπίες που ανακάλυψε η διοίκηση του ψυχιατρικού νοσοκομείου, σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους του προσωπικού είναι πολύ σοβαρές!

cfd06373b964bf4de67b44ed0e2796f4_L.jpg
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι έλεγχοι έδειξαν ότι γιατροί οι οποίοι εφημέρευαν ήταν στο σπίτι τους (!) ενώ βρέθηκαν και κενοί ιατ��ικοί φάκελοι. Το χειρότερο όμως περιστατικό αφορά έναν ασθενή, καθώς φέρεται να είχε ξεχαστεί (;) δεμένος για οκτώ ολόκληρες ώρες!

Ειδικότερα, στο δημοσίευμα αποκαλύπτεται ότι σε έλεγχο που πραγματοποίησε ο διοικητής του ΨΝΑ, Παύλος Θεοδωράκης, στις 28 Δεκεμβρίου του 2013 διαπιστώθηκε ότι 13 από τους 21 γιατρούς που εφημέρευαν δεν βρίσκονταν στη θέση τους.

e406c0e3c8394f53ba200c82531c34bc_L.jpg
Κατά τη διάρκεια άλλων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ένας στους τρεις ιατρικούς φακέλους ασθενών ήταν… κενός!

Το χειρότερο όμως, που έπεσε στην αντίληψη του κυρίου Θεοδωράκη είχε να κάνει με την μεταχείριση των ασθενών από τους γιατρούς. Από τους 270 ασθενείς βρέθηκαν 5 καθηλωμένοι, για τους οποίους δεν τηρείτο το πρωτόκολλο που προβλέπει τον έλεγχο τους ανά δύο ώρες, ενώ ο ένας ήταν δεμένος στο κρεβάτι του για οκτώ ώρες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top