Αναπαράσταση του διπλού φονικού στη Μάνη: Λεπτό προς λεπτό το πώς έγινε το άγριο έγκλημα

Οι οικογένειες υποστηρίζουν ότι υπάρχουν κι άλλοι εμπλεκόμενοι

Αναπαράσταση του διπλού φονικού στη Μάνη: Λεπτό προς λεπτό το πώς έγινε το άγριο έγκλημα

​Την Παρασκευή το πρωί έγινε η αναπαράσταση του διπλού φονικού στη Μάνη, το οποίο συνέβη τον περασμένο Αύγουστο. Το φρικιαστικό έγκλημα είχε σοκάρει το πανελλήνιο, καθώς δυο 18χρονα παιδιά ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν τον 26χρονο Κώστα Σγούρο και τον 25χρονο Γιάννη Κομμάτη, για μια χούφτα… αναβολικά!

Στα Αλτομιρά της Μάνης, παρουσία ανακριτή, εισαγγελέα, ιατροδικαστή, αλλά και των συνηγόρων τους οι δυο δράστες περιέγραψαν και έδειξαν με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις τους, από το πώς πυροβόλησαν τα θύματά τους μέχρι το πώς τα πέταξαν κάτω από το γεφύρι. Μάλιστα, η Αστυνομία είχε λάβει αυστηρά μέτρα, αποκλείοντας το σημείο, ώστε να μην μπορεί κανείς άλλος να φτάσει εκεί.

images.jpg
Το βασικό ερώτημα που μένει να απαντηθεί μετά την αναπαράσταση, είναι το αν οι μαθητές ενήργησαν μόνοι τους ή αν είχαν συνεργούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική αγωγή και ιδιαίτερα η οικογένεια Σγούρου, θεωρεί ότι υπήρξε εμπλοκή κι άλλου ή άλλων ατόμων.

αρχείο λήψης.jpg

Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι δυο 18χρονοι είχαν παραγγείλει αναβολικά από τον 26χρονο, τα οποία όμως δεν πήραν ποτέ! Τότε, εκνευρισμένοι με το θύμα, πήραν μια καραμπίνα από το σπίτι του ενός και έκλεισαν ραντεβού… θανάτου με εκείνον, λέγοντας του ότι θέλουν να του δείξουν ένα αμάξι. Εκείνος, πήρε τον 25χρονο μαζί του, στο μοιραίο ραντεβού, γιατί ήξερε από αμάξια.

Όταν συναντήθηκαν όμως, οι νεαροί λογομάχησαν και τα αίματα άναψαν καθώς ο Σγούρος χαστούκισε τον έναν 18χρονο, ο οποίος σήκωσε αμέσως το δίκαννο, σημαδεύοντας τον. Μόλις το είδαν οι δυο bodybuilders προσπάθησαν να ξεφύγουν τρέχοντας αλλά ο δράστης τους κυνήγησε και τους πυροβόλησε πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής. Έπειτα, ξαναγέμισε το όπλο και συνέχισε να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις, τραυματίζοντας τους άτυχους άνδρες και υποχρεώνοντας τους να λυγίσουν και να πέσουν στα γόνατα. Τότε, τους έριξε τις χαριστικές βολές στο πίσω μέρος του κεφαλιού!

Στη συνέχεια, έσυραν τις σορούς τους για να τις φορτώσουν στο αγροτικό φορτηγάκι του ενός! Το όχημα όμως δεν είχε πόρτα και τα άψυχα κορμιά των δύο φίλων γλιστρούσαν κατά τη μεταφορά τους στο σημείο όπου και τελικά εντοπίστηκαν, για αυτό τα έδεσαν με σχοινιά, πριν τα πετάξουν στον γκρεμό, κάτω από το γεφύρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top