Ανήλικοι βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη συμμαθήτρια τους- Αφέθηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με εξαγοράσιμη ποινή

Πρώτη ανάρτηση: 30/10/2014, 01:00

Ανήλικοι βίαζαν και εξέδιδαν 14χρονη συμμαθήτρια τους- Αφέθηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ με εξαγοράσιμη ποινή

Δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 19 και 20 ετών σήμερα, κρίθηκαν ένοχοι για βιασμό, μαστροπεία και σωματική βλάβη σε βάρος ανήλικης συμμαθήτριας τους, και καταδικάσθηκαν σε φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών.

Η ποινή τους, ωστόσο, μετατράπηκε σε εξαγοράσιμη, από το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, ποινή που μοιάζει με χάδι σε σχέση με το μαρτύριο που περνούσε επί τρία χρόνια το ανήλικο κορίτσι, το οποίο φυσικά θα της σημαδέψει όλη της τη ζωή.

Στη δίκη λοιπόν που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, αποφασίστηκε ότι οι δύο νεαροί μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι το Εφετείο, παρά το γεγονός ότι σε ηλικία περίπου 15 ετών, και επί τρία χρόνια, χτυπούσαν, βίαζαν και ανάγκαζαν 14χρονη συμμαθήτρια τους να πηγαίνει με άλλους άντρες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Συγκεκριμένα, οι έφηβοι από τη Θεσσαλονίκη, κατά την τριετία 2009-2012, ανάγκαζαν το 14χρονο κορίτσι, με απειλές και χρήση βίας, να ικανοποιεί τις σεξουαλικές τους ορέξεις και να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλους άνδρες, παίρνοντας οι ίδιοι τα χρήματα.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, η ποινή τους κρίθηκε εξαγοράσιμη (προς 5 ευρώ την ημέρα) και οι δύο νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι ενόψει του Εφετείου υπό την προϋπόθεση της εμφάνισής τους σε αστυνομικό τμήμα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορήθηκαν άλλοι τρεις συνομήλικοι των καταδικασθέντων, οι οποίοι όμως αθωώθηκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top