«Πλημμυροπαθείς» ζητούν αποζημιώσεις για αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι και άλλοι δεν έχουν αποδείξεις

Πολλά τα "παρατράγουδα" στους δήμους για τις αποζημιώσεις

«Πλημμυροπαθείς» ζητούν αποζημιώσεις για αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι και άλλοι δεν έχουν αποδείξεις

Άρχισαν οι αιτήσεις σε δήμους και περιφέρειες για αποζημιώσεις σε σπίτια και καταστήματα μετά την καταστροφική πλημμύρα, όμως όπως θα δείτε, για μια ακόμη φορά επιτήδειοι εμφανίστηκαν να ζητούν αποζημιώσεις για παράγκες και οικοσυσκευές χωρίς να διαθέτουν καμία απόδειξη.

Η γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο, με δάκρυα στα μάτια, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει για ποιό λόγο δεν θα πάρει αποζημίωση, αν και είδε το σπιτικό της να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά. Κάποια υπάλληλος από τον δήμο Αχαρνών της απάντησε ότι δεν δικαιούται αποζημίωση, γιατί δεν τηρεί τις προϋποθέσεις, παρά τα κατεστραμμένα έπιπλα και τις άχρηστες ηλεκτρικές συσκευές από τα νερά, που έχει να δείξει στους ελεγκτές.

Την ίδια ώρα, που οι άνθρωποι, των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν από τις πλημμύρες, δεινοπαθούν να αποζημιωθούν, κάποιοι επιτήδειοι εμφανίστηκαν στον δήμο Αχαρνών για να ζητήσουν άμεσα αποζημίωση για την κατεστραμμένη ... παράγκα τους!

Oι ίδιοι στο ρεπορτάζ δηλώνουν ότι την παράγκα τους την παρέσυρε το...ρέμα της Εσχατιάς, όπως βλέπετε και από τις εικόνες από το ελικοπτεράκι του star. Σε άλλη περίπτωση σε αυτοψία που κάναμε δίπλα στο ρέμα της Εσχατιάς εμφανίστηκαν δικαιούχοι αποζημιώσεων για αυτοκίνητα που δεν είχαν πινακίδες και ...τιμόνι!

Βέβαια, στον δήμο Αχαρνών, στον οποίο σήμερα πήγαιναν οι πλημμυροπαθείς για να κάνουν αιτήσεις οι αρμόδιοι ήταν ενήμεροι για όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του δήμου Αχαρνών έδειξαν αυταπάρνηση ακόμη και στην χθεσινή αργία, για να πάρουν τις αιτήσεις των πλημμυροπαθών, η καθυστέρηση θα υπάρχει. Το πρωί, συνεργεία της περιφέρειας έκαναν ��αταγραφή ζημιών και στα καταστήματα που είχαν υποστεί ζημιές σε μια προσπάθεια να λειτουργήσουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top