Λεωφορείο επανδρωμένο προσφέρει ταξίδι ευκαιριών σε νέους επιχειρηματίες

25 Έλληνες θα λάβουν μέρος στο Pioneers Festival

Λεωφορείο επανδρωμένο προσφέρει ταξίδι ευκαιριών σε νέους επιχειρηματίες

Ένα διαφορετικό λεωφορείο επανδρωμένο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και επιβάτες 25 νέους ανθρώπους ξεκινάει από την Αθήνα με προορισμό τη Βιέννη.

Το StartupBus Greece 2014 είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο το οποίο ταξίδεψε από την Αθήνα στην Βιέννη για 72 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 5 ομάδες και δημιουργήσαν μία νέα startup, την οποία θα παρουσιάσουν μπροστά σε Ευρωπαίους επενδυτές στη διάρκεια του γνωστού Pioneers Festival.

Αντίστοιχα ξεκίνησαν από άλλες 8 ευρωπαϊκές χώρες (την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Γαλλία, την Εσθονία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο), οι συμμετέχοντες των οποίων θα διαγωνιστούν επίσης ��το Pioneers Festival.

Το λεωφορείο αναχώρησε από την Αθήνα στις 25 Οκτωβρίου, ενώ κατά τη διάρκεια της διαδρομής του θα κάνει στάσεις στην Θεσσαλονίκη, στην Σόφια της Βουλγαρίας, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας και στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, προκειμένου να συνδεθεί με τα startup οικοσυστήματα των πόλεων, δημιουργώντας ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο για τους συμμετέχοντες.

Το λεωφορείο έφτασε στην Βιέννη στις 28 Οκτωβρίου. Οι «επιβάτες» του λεωφορείου αποτελούνται κατά 50% από developers (περίπου 10-12 άτομα), κατά 25% από designers και κατά 25% από business guys (περίπου 5-7 άτομα αντίστοιχα).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top