ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν ήταν θύμα η Τζάκι-Αυτή φωτογράφιζε τσίτσιδο τον Ωνάση (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

Επίτηδες ξεβρακωνόταν στους παπαράτσι η Κένεντι λέει ο βιογράφος του Αρίστου

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Δεν ήταν θύμα η Τζάκι-Αυτή φωτογράφιζε τσίτσιδο τον Ωνάση (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

​Νέα διάσταση στις καυτές αποκαλύψεις για τον Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος σύμφωνα με το βιβλί�� «ο καλός γιος» του Κρίστοφερ Άντερσεν, έστειλε παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι γυμνή ενώ έκανε μπάνιο στο Σκορπιό, δίνει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δ.Λυμπερόπουλος.

DD.jpg

271014085858_8303.jpg

Ο φίλος και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, έχει μια άλλη εκδοχή για τα πράγματα, εντελώς διαφορετική από εκείνη του συγγραφέα Άντερσεν, τον οποίο και διαψεύδει μέσω Facebook.

imagemagic.jpg

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, ο Ωνάσης όχι μόνο δεν είχε στείλει τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν τη γυναίκα του ολόγυμνη, αλλά ήταν εκείνος που έπεσε θύμα της... εκδίκησής της.

tzakia.jpg

Η αλήθεια είναι, σύμφωνα με τον κ.Λυμπερόπουλο, ότι η Τζάκι αυτάρεσκα άφησε τον παπαράτσι να την φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Αρίστο (όπως ήταν γνωστός ο Αριστοτέλης Ωνάσης) τσιτσίδι.

onasis.jpg

Όπως λέει «όταν η Τζάκι έκανε τα στραβά μάτια και την φωτογράφισε παπαράτσι ολόγυμνη στο Σκορπιό, έγινε έξω φρενών ο Ωνάσης αποκαλώντας την τρελοαμερικάνα. Τότε εκείνη, ως παλιά φωτορεπόρτερ, τον φωτογράφισε ολοτσίτσιδο και διοχέτευσε τη φωτογραφία του σε περιοδικό».

271014085857_7585.jpg

Ο κ.Λυμπερόπουλος θυμάται επίσης τον Ωνάση να του σχολιάζει τις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας του. «Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει τη δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της» του έλεγε.

271014085859_9005.jpg

«Που να ήξερε όμως ότι φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο... Ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήταν ευτυχισμένοι στον παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στο Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους και τους πέταξε στην κόλαση», θυμάται ο γνωστός συγγραφέας.

untitled.jpg

271014085859_9785.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top