Απειλητική επιστολή στον Ντογιάκο με υπογραφή… Χρυσαυγίτη:«Πρέπει να κρεμαστείς στο Σύνταγμα»

Δείτε το βίντεο

Απειλητική επιστολή στον Ντογιάκο με υπογραφή… Χρυσαυγίτη:«Πρέπει να κρεμαστείς στο Σύνταγμα»

​Απειλητική επιστολή η οποία τον προειδοποιεί με "κρέμασμα στο Σύνταγμα" δέχτηκε ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, που έκανε την παραπεμπτική πρόταση για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το πρωτοφανές είναι πως την επιστολή, την οποία υπογράφει η οικογένεια 35χρονου κατηγορούμενου Χρυσαυγίτη, την παρέδωσε στο γραφείο του Ντογιάκου, συγγενικό του πρόσωπο. Ο κατηγορούμενος έχει ήδη καταδικαστεί σε φ��λάκιση 4 ετών για επίθεση σε κατάστημα μετανάστη από το Καμερούν τον Μάιο του 2013 στο κέντρο. Επίσης προφυλακίστηκε ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, αφού φέρεται να ήταν μετεγγραφή των ταγμάτων εφόδου από την τοπική της Νίκαιας στην Κυψέλη, ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες του με τον Γιώργο Ρουπακιά!

Στην επιστολή, την οποία δημοσίευσε το «Βήμα της Κυριακής» και παραδόθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα, υπάρχει ξεκάθαρη απειλή για κρέμασμα στο Σύνταγμα.

Αναφέρει επί λέξει μεταξύ άλλων: «Αυτό δεν είναι δικαιοσύνη, η μήνυση έρχεται… Πρέπει να σε κρεμάσουν εσένα και τους ομοίους σου στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό! Δεν είσαι δίκαιος Ντογιάκο, εσύ και οι όμοιοί σου ότι πράξετε θα λάβετε! Η αδικία πάντα πληρώνεται!!!»

6E0DF410EC93592DD628A0574C938236.jpg
BB3BD620A0A999197ED98B8C22C35AC9.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ την δολοφονία του Φύσσα, όπως την περιγράφει ο εισαγγελέας Ντογιάκος!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top