Δείτε:«ΕΤΣΙ έσωσα την εγκλωβισμένη γυναίκα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ που είχε πλημμυρίσει»

Πάλευαν με τα ορμητικά νερά και τις λάσπες για πέντε λεπτά

Δείτε:«ΕΤΣΙ έσωσα την εγκλωβισμένη γυναίκα στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ που είχε πλημμυρίσει»

​Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Γιώργου Χατζηπασχάλη, ο οποίος χωρίς να σκεφτεί λεπτό τη ζωή του, παλεύοντας με τη λάσπη και το νερό που ξεπερνούσε σε ύψος τα 2 μέτρα, έσωσε την γυναίκα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, στο Ίλιον.

Resizer.jpg
Ο σύγχρονος ήρωας μίλησε στην κάμερα του Star και περιέγραψε λεπτό προς λεπτό το πώς τελικά χάρη στη δική του επέμβαση δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές, όταν το πάρκινγκ πλημμύρισε, λόγω της κακοκαιρίας.

Snapshot 1 (10-27-2014 12-48 PM).jpg
«Όταν κατάλαβα ότι υπήρχε άνθρωπος που είχε εγκλωβιστεί μέσα, πήγα αμέσως να βοηθήσω. Με το που με είδε και ενώ τα νερά είχαν ύψος σχεδόν 2,5 μέτρα, με άρπαξε από το λαιμό. Της είπα να πιάσει το χέρι μου, γιατί αλλιώς θα πνιγούμε και οι δυο και τελικά με κρατούσε από τη μπλούζα. Παλεύαμε με το νερό και τις λάσπες για πέντε λεπτά. Δεν μπορούσαμε να δούμε τίποτα. Βγάζαμε το κεφάλι μας για λίγο έξω για να παίρνουμε οξυγόνο. Πιαστήκαμε από τους σωλήνες για να καταφέρουμε τελικά και οι δυο να βγούμε σώοι.»

Όσοι ήταν εκεί αναφέρουν ότι είναι θαύμα που σώθηκαν και οι δυο, καθώς τα ορμητικά νερά παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμα τους.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top