Θεσσαλονίκη: με μήνυμα Άνθιμου για τη Μακεδονία ο διπλός εορτασμός

Απρόοπτο η διαμαρτυρία κατά της κυβέρνησης μέσα από… σπίτι

Θεσσαλονίκη: με μήνυμα  Άνθιμου για τη Μακεδονία ο διπλός εορτασμός

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου η πανηγυρική δοξολογία για τον πολιούχο της Θεσσαλονίκης και τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Ορφανός, ενώ παρέστησαν επίσης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικ��στας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κώστας Γκιουλέκας, και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος.

Σύμφωνα με το voria. gr κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην πανηγυρική δοξολογία ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος ανέφερε ότι η Μακεδονία ανήκει στην Ελλάδα και στους Έλληνες και πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν το όνομα της Μακεδονίας».

Απρόοπτο ήταν η έντονη διαμαρτυρία από κάτοικο της Αγίου Δημητρίου, ο οποίος με τηλεβόα διάβαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της δοξολογίας, μηνύματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top