Συγκλονιστική μαρτυρία για διάσωση δύο γυναικών από υπόγειο πάρκινγκ

Είχαν παγιδευτεί σε αυτό την ώρα της πλημμύρας στο Ίλιον

Συγκλονιστική μαρτυρία για διάσωση δύο γυναικών από  υπόγειο πάρκινγκ

Από θαύμα και καθαρή τύχη φαίνεται ότι δεν χάθηκαν τελικά ανθρώπινες ζωές κατά τις χθεσινές πλημμύρες στην Αττική.

Τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις φαίνεται να βίωσαν πελάτες σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, του οποίου το υπόγειο πάρκινγκ μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε… πισίνα.

Δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν από τα ορμητικά νερά σε αυτό κινδύνεψαν και χρειάσθηκε η παρέμβαση άλλων πελατών και των υπαλλήλων για να σωθούν. Νωρίτερα, οι πελάτες του σούπερ μάρκετ που προσπάθησαν να βγουν από το πάρκινγκ με τα αυτοκίνητά τους δεν τα κατάφεραν και εξαιτίας των ορμητικών νερών αναγκάστηκαν να σχηματίσουν ανθρώπινη αλυσίδα για να βγουν από αυτό, βοηθώντας ο ένας τον άλλον.

Η μαρτυρία του Δημ. Μουρτζούκου στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο, είναι συγκλονιστική:

«Μπήκα στο σουπερμάρκετ να ψωνίσω στις 4 το απόγευμα. Ξαφνικά σε 10 λεπτά άρχισε να μπαίνει το νερό με ορμή μέσα στο σ/μ κύμα. Το νερό είχε καβαλήσει τη νησίδα, τα αυτοκίνητα είχαν σηκωθεί από το νερό και συγκρούονταν μεταξύ τους. Κατέβηκα από σκάλα να πάω στο πάρκινγκ και το νερό μου έφθανε μέχρι τη μέση. Πιάστηκα για να ανεβώ πάλι πάνω» αναφέρει.

«Ένα παλικάρι άρχισε να φωνάζει είναι η μάνα μου κάτω, πνίγεται. Το νερό έξω είχε γίνει χειρότερο έμπαινε με ορμή μέσα στο κτίριο και στο πάρκινγκ. Κόψαμε κάποια σχοινιά και βγάλαμε δύο γυναίκες με σχοινιά από το υπόγειο. Το νερό ήταν σε μεγάλο ύψος, αυτοί που ήταν κοντά στη ράμπα τους βγάλαμε. Τη μια γυναίκα τα ορμητικά νερά την πήραν μέσα. Μπήκε μέσα κάποιος με κίνδυνο ζωής και την έβγαλε έξω. Η γυναίκα ήταν λιπόθυμη» συνέχισε ο κ. Μρτζούκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top