Φιλοσοφική: οι καθηγητές έκαναν μάθημα στο παρκινγκ!

ΔΙΕΤΕ φωτογραφίες

​Η πιο ηχηρή απάντηση στο «λουκέτο» στη Φιλοσοφική ήταν το μάθημα που οργάνωσαν καθηγητές του Τ��ήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής - Ψυχολογίας στο πάρκινγκ της Σχολής.

Παρά την κατάληψη κάποιων φοιτητών, που διαμαρτύρονται για τα μέτρα φύλαξης που προωθεί ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης και εφόσον δεν έβρισκαν αίθουσα, οι καθηγητές παρέδωσαν την προγραμματισμένη για χθες ύλη τους στο πάρκινγκ της σχολής. Οι φοιτητές κάθισαν στο πεζούλι και παρακολούθησαν ένα πολύ ενδιαφέρον μάθημα για την Ιστορία της Παιδείας.

Ακόμα, μπροστά στην είσοδο της Φιλοσοφικής οι λιγοστοί φοιτητές που περιφρουρούσαν το λουκέτο αντιμετώπισαν τις αντιδράσεις των συμφοιτητών τους αλλά και καθηγητών.

Βέβαια, υπήρχαν και πανεπιστημιακοί που επικρότησαν το λουκέτο, ενώ κάποιοι άλλοι δεν θέλησαν να πάρουν ευθέως θ��ση.

Υπήρξαν και εκείνοι που βροντοφώναξαν «Σχολές ανοιχτές. Φτάνει πια»! όπως έγραφαν τα χαρτιά-αυτοσχέδια πανό από καθηγήτριες της σχολής.

«Οφείλουμε να κάνουμε το μάθημά μας. Ας μην επιχειρηματολογούμε για τα αυτονόητα. Γι’ αυτό με πληρώνει το ελληνικό κράτος, για να είμαι σήμερα στη δουλειά μου» ανέφερε η Μαρίζα Φουντοπούλου, πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας - Παιδαγω��ικής - Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Η ίδια με τον επίκουρο καθηγητή του ίδιου Τμήματος Δημήτρη Φωτεινό έκαναν μάθημα σε περίπου 20 φοιτητές στον χώρο του παρκινγκ της σχολής.

parking-mathima1.jpg


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top