Έπεσαν τα πρώτα χιόνια-ΔΕΙΤΕ βίντεο

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια-ΔΕΙΤΕ βίντεο

Από σήμερα μυρίζει χειμώνας και στο βίντεο θα δείτε την πρώτη... λευκή εικόνα από τις κορυφές του Ολύμπου, που κατέγραψε η κάμερα του snow report το πρωί. Τα πρώτα.... φετινά χιόνια πέφτουν ήδη στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, που μάλιστα κάνει πρόβλεψη για τα πρώτα 30 εκατοστά χιονιού.

Εν τω μεταξύ, η πρωινή καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε προβλήματα στο κέντρο της πόλης. Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κυκλοφοριακό κομφούζιο, πεσμένα κλαδιά δέντρων και διακοπές ρεύματος, ήταν μερικά από όσα... έφερε μαζί της η μπόρα.

Οι πρώτες "χειμερινές" ομπρέλες... κυκλοφόρησαν σήμερα και στην Αθήνα! Η πρωινή ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα, αφού οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες μέσα σε λίγα λεπτά. Πολύ νερό αναμένεται να πέσει όμως και τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας , με τα φαινόμενα την Παρασκευή να είναι πιο έντονα κυρίως στην Πελοπόννησο.

Το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού όμως θα... ολοκληρωθεί με τη βουτιά που πρόκειται να κάνει ο υδράργυρος από το Σάββατο, αφού οι άνεμοι από νοτιάδες... γυρίζουν σε ισχυρούς βοριάδες. 13 βαθμούς Κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στην Έδεσσα, 12 βαθμούς στο Βόλο και 14 στην Κατερίνη, ενώ την Κυριακή δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς στο Καρπενήσι και τους 11 βαθμούς Κελσίου στην Κομοτηνή, αλλά και την Ξάνθη.

Από την Τετάρτη αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων, αλλά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top