Οι επαγγελματίες οδηγοί νταλικών δεν συντηρούν σωστά τα φορτηγά λόγω… κρίσης!

Δείτε τις παρανομίες που κάνουν στους ελληνικούς δρόμους

​Έγκλημα με θύματα οδηγούς , πεζούς από τρελές νταλίκες που σκορπίζουν τον θάνατο στους ελληνικούς δρόμους και όχι μόνο.

Μια από τις βασικότερες αιτίες αυτών των φοβερών ατυχημάτων που οι εικόνες τους προκαλούν σοκ είναι και η πλημμελής συντήρηση των φορτηγών.

Οδηγοί που περιμένουν να λιώσουν τα φρένα για να φιλοτιμηθούν να τα αλλάξουν, λόγω… οικονομικής κρίσης.

Αυτό άλλωστε είναι κοινό μυστικό ανάμεσα στους οδηγούς των βαρέων οχημάτων.

Δεν έπιασαν τα φρένα μου δικαιολογήθηκε ο οδηγός της νταλίκας που παρέσυρε τα 11 αυτοκίνητα στον Κηφισό, το πρωί της Τετάρτης. Κακή συντήρηση και λάθος εκτιμήσεις. Όπως κακή εκτίμηση έκανε και ο οδηγός του φορτηγού πριν από λίγες ημέρες σε παράδρομο της Εθνικής.

Όμως μια ώρα μετά το σημερινό ατύχημα η κάμερα του Star, κατέγραψε δεκάδες παρανομίες οδηγών βαρέων οχημάτων. Παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη στην Ιερά Οδό. Όχι μια αλλά πολλές φορές, όπως μπορείτε να δείτε.

Και όχι μόνο αυτό… Φθαρμένα ελαστικά, φορτηγά με άδετα φορτία. Πλημμελής φόρτωση σε άλλα. Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα αλλά και παρκάρισμα πάνω σε πεζοδρόμια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top