Παρέμβαση Μαζιώτη μέσα από τη φυλακή – Γιατί στρέφεται εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη

"Μας φοβούνται" τονίζει στην επιστολή του-Λέξη δεν λέει για την Πόλα Ρούπα

​Δύο ημέρες μετά το κείμενο της συντρόφου του Πόλας Ρούπα, ο Νίκος Μαζιώτης ξαναχτυπά με νέα επιστολή του με θέμα: «Ένοπλος Αγώνας, Επαναστατικό Κίνημα και Κοινωνική Επανάσταση» που αναρτήθηκε στον ιστότοπο Indymedia.

Στο κείμενο του ο Μαζιώτης κατηγορεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι παραμονές της εκδήλωσης στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, την περασμένη Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, και στην οποία θα μιλούσε τηλεφωνικά, μέσα από τη φυλακή Διαβατών, «ζήτησε παρέμβαση έτσι ώστε να απαγορευτεί η εκδήλωση στο Πολυτεχνείο».

Ο προφυλακισμένος τρομοκράτης καταγγέλλει επίσης τον διευθυντή φυλακών Διαβατών και έναν σωφρονιστικό υπάλληλο.

«Όντως, μετά από πολιτική παρέμβαση δίνεται εντολή στη διεύθυνση φυλακών Διαβατών και συγκεκριμένα στο διευθυντή Σταυρόπουλο και στον αρχιφύλακα Βαλσάμη να κλείσουν και τα οχτώ τηλέφωνα του ισογείου των φυλακών όπου κρατούμε για να μην μπορώ να πάρω τηλέφωνο και να μιλήσω στο Πολυτεχνείο της Αθήνας. Τα τηλέφωνα του ισογείου της φυλακής έμειναν κλειστά από το μεσημεριανό άνοιγμα της φυλακής, από 2.15 έως 7.45 που κλείνει η φυλακή το βράδυ, στερώντας παράνομα εκτός από εμένα το δικαίωμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας σε 200 περίπου κρατούμενους. Αρχικά οι ανθρωποφύλακες μας έλεγαν ότι τα τηλέφωνα είναι χαλασμένα. Τα ίδια είπε ο αρχιφύλακας Βαλσάμης στην τετραμελή αντιπροσωπεία των κρατουμένων στην οποία συμμετείχα κι εγώ. Μπροστά στους κρατούμενους του απάντησα ότι λέει ψέματα και ότι είναι παράνομη η στέρηση του δικαιώματος στην επικοινωνία. Η απάντηση του αρχιανθρωποφύλακα ήταν να τρομοκρατεί και να ασκεί πιέσεις στους κρατούμενους να μην έρχονται σε επαφή μαζί μου και να μην μπαίνουν στο κελί μου γιατί αυτό είναι παράνομο» αναφέρει ο Μαζιώτης στο κείμενό του.

Και προσθέτει ότι: «Η ενέργεια να κλείσουν το τηλέφωνο του ισογείου των φυλακών διαβατών για να μην μιλήσω αποδεικνύει ότι το καθεστώς φοβάται τον Επαναστατικό Αγώνα... Ότι και να κάνουν δεν θα κατορθώσουν να μας φιμώσουν. Όσες σφαίρες και να μας ρίξουν αυτό που αποδεικνύουν είναι πως μας φοβούνται όσους αντιτρομοκρατικούς νόμους και να φτιάξουν αποδεικνύουν ότι μας φοβούνται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top