Παιδόφιλος συστηνόταν ως … 9χρονη Ελενίτσα και φωτογράφιζε γυμνά κοριτσάκια!

Σταυροδρόμι παιδόφιλων η Ελλάδα–Συναγερμός στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Παιδόφιλος συστηνόταν ως … 9χρονη Ελενίτσα και φωτογράφιζε γυμνά κοριτσάκια!

Η σύλληψη του 68χρονου επαίτη με το μπουζούκι ο οποίος ασελγούσε συστηματικά σε ανήλικα αγόρια έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς που του πέρασαν τις χειροπέδες.

Την ίδια ώρα, στο τμήμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει σημάνει συναγερμός,αφού όπως έχουν διαπιστώσει οι αστυνομικοί η Ελλά��α είναι "σταυροδρόμι" των παιδόφιλων. Μάλιστα οι αστυνομικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν φτιάξει μια "ασπίδα προστασίας" στο διαδίκτυο καθώς προμηθευτήκαν ένα λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας το οποίο έχουν ελάχιστες χώρες.Αστυνομικοί βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στο διαδίκτυο και εντοπίζουν όποιον διακινεί υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από το 2011 μέχρι και το 2014 σχηματίστηκαν 271 δικογραφίες για παιδική πορνογραφία και οι αστυνομικοί έστειλαν στη φυλακή 101 άτομα.

Ο επικεφαλής του ηλεκτρονικού εγκλήματος Μ.Σφακιανάκης υποστηρίζει ότι τα παιδιά πρέπει να εκπαιδεύονται από έξι ετών στο διαδίκτυο, για να μην έχουν άγνοια για τους κινδύνους που κρύβει.

«Μια μητέρα είδε την 9χρονη κόρης της στην τουαλέτα με τα εσώρουχα και το λάπτοπ που την φωτογράφιζε ο παιδόφιλος ο οποίος της είχε παρουσιαστεί ως συνομήλικη Ελενίτσα ετών εννέα» είπε ο κ.Σφακιανάκης.

Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά

Οι υπολογιστές πρέπει να βρίσκονται πάντα στο σαλόνι σε κοινή θέα και όχι μέσα στα υπνοδωμάτια των παιδιών. Ποτέ να μην λειτουργεί ως μπέιμπι σίτερ ένας υπολογιστής, ο οποίος μπορεί να ανοίγει παράθυρα στην γνώση, αλλά ταυτόχρονα ανοίγει και την πόρτα σε πολλούς κακοποιούς οι οποίοι μπορούν εύκολα να ξεγελάσουν ένα παιδί. Επίσης οι γονείς πρέπει πάντα να κλείνουν την κάμερα της οθόνης καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι παιδεραστές καταφέρνουν να σπάσουν το λογισμικό και να φωτογραφίσουν τα παιδιά την ώρα που ντύνονται στο δωμάτιο τους και μετά τα εκβιάζουν.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top