Σκούπες στη Φιλοσοφική: ο Δήμος καθαρίζει, για λίγο, το χάος!

Τι δήλωσε ο πρύτανης για την έλλειψη καθαριότητας

Σκούπες στη Φιλοσοφική: ο Δήμος καθαρίζει, για λίγο, το χάος!

Τα σκουπίδια που έχουν πλημμυρίσει την Φιλοσοφική, δημιουργώντας τριτοκοσμικές συνθήκες και εστίες μόλυνσης, ανέλαβε να καθαρίσει σήμερα ο Δήμος Αθηναίων, με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών να… επιρρίπτει ευθύνες στους προηγούμενους και στην έλλειψη ρευστού.

Τα συνεργεία του Δήμου έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί της Κυριακής, όπως είχε υποσχεθεί προ ημερών ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Μάλιστα, αρμόδιος του Τομέα Καθαριότητας δήλωσε πως μέχρι το μεσημέρι θα έχει καθαριστεί ο χώρος, κάτι, που, πάντως, θα κρατήσει για… λίγο!

«Η καινούργια πρυτανεία κληρονόμησε ένα πρόβλημα: το Πανεπιστήμιο δεν έχει δικούς του καθαριστές και πρέπει να προσλαμβάνει εξωτερικούς. Για άγνωστο λόγο, ο διαγωνισμός δεν είχε γίνει», είπε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης, συμπληρώνοντας ότι, εκτός από τα σκουπίδια, οι 40 από τις 50 τουαλέτες είναι σπασμένες και στον χώρο κυριαρχεί η δυσοσμία!

Όπως πρόσθεσε ο κ. Φορτσάκης, η διαδικασία για την επιλογή του φορέα καθαρισμού έχει ξεκινήσει, ωσόσο, είναι χρονοβόρα καθότι είναι… ευρωπαϊκών προδιαγραφών! Μάλιστα, ο πρύτανης διευκρίνισε ότι σε 15 μέρες θα εγκατασταθεί ένας ενδιάμεσος φορέας, ενώ απέφυγε να απαντήσει πότε -επιτέλους- θα αποκτήσει καθαριστές το πανεπιστήμιο, επιρρίπτοντας ευθύνες στην έλλειψη πόρων.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top