Φθινόπωρο για... λίγο: κρύο, βροχές και βοριάδες σε όλη την χώρα!

Άστατος σήμερα ο καιρός - φτιάχνει ξανά από Δευτέρα

Φθινόπωρο για... λίγο: κρύο, βροχές και βοριάδες σε όλη την χώρα!

​Για λίγο… Φθινόπωρο θα θυμίζει σήμερα ο καιρός, καθώς θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, βροχές και θυελλώδεις βοριάδες! Από Δευτέρα, ο υδράργυρος θα πάρει ξανά την ανηφόρα, με τις βροχές να επιστρέφουν την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Σποράδες και Κρήτη εί��αι οι περιοχές στις οποίες θα βρέξει. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί συννεφιά.

Η θερμοκρασία κάνει «βουτιά»: αναλυτικά, θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στη δυτική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στην κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, «πιάνοντας» τοπικά στο Αιγαίο ακόμα και τα 8 μποφόρ! Στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και έως 7 μποφόρ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας θα στραφούν σε βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ.

Η εβδομάδα που μας έρχεται θα έχει άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια, ενώ, από τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα μετεωρολογικά στοιχεία, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχουμε βροχές!

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top