Ανάγκαζε ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με 73χρονο και τη βιντεοσκοπούσε!

Συνελήφθησαν η 39χρονη και ο 73χρονος- Υποστηρίζεται ψυχολογικά η κοπέλα

Ανάγκαζε ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με 73χρονο και τη βιντεοσκοπούσε!

Μία 39χρονη Γεωργιανή συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι ανάγκαζε μία 17χρονη που γνώριζε από το φιλικό της περιβάλλον, να συνευρίσκεται ερωτικά με 73χρονο γείτονα της, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Μάλιστα, η 39χρονη βιντεοσκοπούσε και φωτογράφιζε τις ερωτικές τους συνευρέσεις!

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 39χρονη υποχρέωσε δύο φορές τη 17χρονη να συνευρεθεί ερωτικά με τον 73χρονο, έναντι αμοιβής!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά στις κατηγορίες της μαστροπείας, της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας και της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων.

��ύμφωνα με αυτήν, η μία συνεύρεση έγινε στην εξοχική κατοικία του ηλικιωμένου στην Κατερίνη και η δεύτερη στις εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησης του 73χρονου.

Στο σπίτι του 73χρονου συλληφθέντα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ψηφιακοί δίσκοι, κάποιοι από τους οποίους περιείχαν το υλικό που είχε καταγράψει η 39χρονη, βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, πέντε έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, εννέα βιντεοκασέτες, τρεις φωτογραφικές μηχανές, μία βιντεοκάμερα κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top