Τα τακούνια «στέρησαν» από την Αμάλ… την ξενάγηση στον Ιερό Βράχο!

Δεξίωση προς τιμήν της θα δοθεί το βράδυ της Τετάρτης

Τα τακούνια «στέρησαν» από την Αμάλ… την ξενάγηση στον Ιερό Βράχο!

Αν είστε γυναίκες θα καταλάβετε… ότι με τα τακούνια δεν είναι εύκολο να ανέβεις στην Ακρόπολη! Εξαιτίας αυτού λοιπόν, η 36χρονη δικηγόρος, Αμάλ Κλούνεϊ αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη της επίσκεψη στον Ιερό Βράχο!

Όπως σας γράψαμε χθες στο star.gr, μεταξύ των off the record συζητήσεων, των παρευρισκόμενων στο γεύμα του Μικρολίμανου, ήταν και ο προβληματισμός της κ. Κλούνεϊ ότι δεν είχε τα κατάλληλα υποδήματα για να ανέβει στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

151014160213_3641.jpg
Ο νομικός σύμβουλος, που τη συνοδεύει, κ. Ντέιβιντ Χιλ, ισχυρίστηκε βέβαια ότι η επίσκεψη τους στον Ιερό Βράχο αναβλήθηκε προκειμένου να αποφευχθεί το πλήθος των δημοσιογράφων και των παπαράτσι.

Έτσι, μετά την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και την συνέντευξη τύπου, η Αμάλ Αλαμουντίν – Κλούνεϊ απόλαυσε τη θέα της Ακρόπολης από τον τρίτο όροφο του Μουσείου, ενώ μετά γευμάτισε στο εστιατόριο του Μουσείου, παρουσία και της συζ��γου του Πρωθυπουργού, κ. Γεωργίας Σαμαρά.

151014160215_5138.jpg
Στις 8 μ.μ. είναι προγραμματισμένη δεξίωση προς τιμήν της, η οποία θα δοθεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει, παρουσία λίγων καλεσμένων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top