ΝΕΕΣ πληροφορίες για το μακελειό στην Π.Ράλλη- Επικαλείται επιληψία ο οδηγός!

Έπεσε πάνω σε ταξί, έκανε όπισθεν, μετά επιτάχυνε και θέρισε πεζούς

ΝΕΕΣ πληροφορίες για το μακελειό στην Π.Ράλλη- Επικαλείται επιληψία ο οδηγός!

Συγκλονίζει το φρικτό τροχαίο που έγινε στην οδό Πέτρου Ράλλη το πρωί της Τετάρτης, με το «τρελό» όχημα που θέρισε ανθρώπους στο πέρασμα του.

Ο οδηγός του Smart που προκάλεσε το μακελειό είναι ένας 28χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έπαθε κρίση επιληψίας γι’ αυτό και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

2168339.jpg
Το χρονικό του τροχαίου

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την προανάκριση της Τροχαίας, ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει, κάνοντας όπισθεν και μετά επιταχύνοντας. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό, παρασέρνοντας πεζούς στο πέρασμά του.

Αρχικά «θέρισε» μια άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Το αυτοκίνητο έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα οχήματα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό. Στο τέλος το όχημα ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

2168340.jpg
Η ανυποψίαστη γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας διαμελίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της. Νεκρός από την κούρσα θανάτου είναι ακόμη ένας νεαρός αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια. Η σορός του αναγνωρίστηκε με μεγάλη δυσκολία.

2168345.jpg

Οι τραυματίες
Τρεις είναι οι τραυματίες, μεταξύ αυτών και ο 28χρονος οδηγός. Ο οδηγός κι ένας 60χρονος άνδρας αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Τζάνειο, είναι ελαφρά τραυματισμένοι. Σε σοβαρή κατάσταση είναι η γυναίκα, της οποίας το πόδι ακρωτηριάστηκε. Η ίδια νοσηλεύεται σ��ην Εντατική.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top